Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Facebook Deals til Danmark

27.10.2011

Facebook Check-in Deals er, efter vi forgæves har spejdet efter det længe, nu en realitet i DK.

Det betyder, at du nu kan give din burgermenu en gratis upgrade - blot ved at tjekke ind på McDonalds via Facebook. Check-in Deals er nemlig den feature, der gør, at alle forretningsdrivende, der lever af kundernes loyalitet og tilstedeværelse fysisk på lokaliteterne, nu kan bruge deres Facebook Location (tidligere Places) til mere end blot at være et kryds på det digitale kort.

Forretningsmodellen er, at du i din Facebook App på din Smartphone tjekker ind på en given lokation, og derved kan du opnå en gratis fordel - dette giver flere check-ins, flere der spreder ordet - især hvis det er en god Deal, fordi så spredes budskabet endnu bredere i kundernes vennenetværk.

 

FB McD

 

Facebook lancerer i første omgang kun Check-in Deals i samarbejde med 7Eleven og McDonalds, og som udgangspunkt vil denne feature kun tilfalde de af Facebook særligt udvalgte virksomheder, som derved kan få et ganske mærkbart forspring i dette ræs, hvis de bruger det rigtigt.

 

FB McD2

 

Facebook har forsøgt at gøre det let for deres kunder at oprette Deals - blandt andet ved at predefinere forskellige dealskategorier, som giver forskellige sociale interaktioner - fordele ved at tjekke ind alene, sammen med venner, fordele ved at vende tilbage mange gange og muligheden for at støtte et godt formål ved din blotte tilstedeværelse. Dette skaber den nødvendige dynamik i Check-in Deals, således at du som bruger kan finde flere incitamenter for at benytte denne feature.

Der er mere info her fra Facebook selv, og du er altid velkommen til at spørge os, hvis du sidder og undrer dig yderligere over Facebooks seneste tiltag i Danmark.

Del denne side på: email + facebook + twitter