Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Inspiration om digital borgerinvolvering

I løbet af august måned har vi arbejdet hårdt på at blive færdige med IT -og Telestyrelsen og KL's inspirationsmagasin om digital borgerinvolvering. Vi har i fællesskab identificeret en række af de mest innovative og interessante offentlige projekter, hvor borgerne involveres digitalt.

Og lad os bare være helt ærlige: det har ikke været helt nemt. Der er stadig lang vej igen før kommunerne og de offentlige myndigheder bliver verdensmestre i involvering og dialog via de digitale kanaler. Men der er mange der eksperimenterer og der er endnu flere der er interesserede i at undersøge mulighederne.

I magasinet har vi samlet en række inspirerende cases med kommuner og regioner, der er på Facebook, bruger idéplatforme eller byrådsmøder via webtv. Samtidig er der også interessante artikler om de juridiske spilleregler på sociale medier og hvordan man helt konkret skaber deltagelse på sociale medier.

Digital borgerdialog -og involvering er et af de områder vi har arbejdet meget med det seneste års tid. Både i Aarhus, Odense, Holstebro og Vejle kommune har vi lavet projekter, der tegner fremtiden for hvordan man i den offentlige sektor kommer tættere på borgerne og brugerne. Download magasinet her, hvor du kan læse om en række projekter, hvor vi har haft en finger med i spillet, bl.a. SammenOmAarhus, Vejlesfremtid.dk, Din Idé - Odense og Digitaliser.dk.

>>  Download magasinet om digital borgerdialog

Del denne side på: email + facebook + twitter