Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Arkiv for:

Community Conference 2011 er nu vel overstået, og vi vil gerne takke alle jer der deltog, for en super inspirerende dag i de solrige og smukke rammer hos Mogens Dahl Koncertsal.

CC11_banner

ccdk stemning

Twidendeling ;)

Vi kunne ikke have forestillet os en bedre udgave af årets Community Conference, og det var jeres fortjeneste, at dagen blev en succes med skarpe spørgsmål, networking og intensiv videndeling i form af ikke mindre end 324 #ccdk tweets i løbet af dagen.

Her er et par highlights:

Læs mere

Bill Johnston er Head of Global Community hos Dell, og han er en af hovedtalerne ved Community Conference 2011, som afholdes d. 10. maj i København. Vi tog en rask snak med ham, om communities, sociale medier og alt hvad der ligger der imellem.

Dette er et gæsteindlæg af journalist Stephanie Gaarde Caruana

Bill har mange års erfaring med at skabe rum til at knytte brugere og kunder tættere til organisationer og firmaer. Han mener, at communities er holdt op med at være et grimt ord og har interessante tanker om, hvordan man kan arbejde med dem fremover, når forandring er noget, der er kommet for at blive.

Kan du fortælle lidt om din baggrund og forudsætninger?

Jeg er egentligt uddannet indenfor grafisk design, og begyndte ...

Læs mere

26.04.2011

Facebook Social Deals

Facebook har netop lanceret en ny version af Deals kaldet Social Deals. De omdøber samtidig det tidligere Facebook Deals til Check-in Deals.

Social shopping-bølgen er som bekendt over os, og Facebook har endnu ikke formået at få en specielt stor del af den kage. Det der tidligere hed Facebook Deals er endnu ikke udrullet globalt, og er ikke blevet noget nævneværdigt diskussionspunkt for den almene befolkning.

Facebook justerer nu på sin indsats på området, og omdøber det tidligere Facebook Deals til Check-in Deals. Der er her tale om Deals, som åbenbarer sig i forbindelse med check-in via en mobiltelefon.

De nye Social Deals skal i stede...

Læs mere

IT -og Telestyrelsen holdte i denne uge deres årlige konference om digitaliseringen af Danmark. 1100 deltagere fra den offentlige og private sektor mødtes, drak dus og diskuterede om det egentlig går frem eller tilbage med de der bits og bytes i det offentlige.

Jeg var dels moderator og indlægsholder på to sessioner i løbet af konferencen, som var superinteressante set fra hvert deres perspektiv.

Den første session handlede om hvordan man får borgerne til at bruge de digitale løsninger. Det er der også brug for. Lars Frelle, statens digitaliseringschef, kunne på sidste års Digitaliser konference fortælle, at it-løsninger i det offentlige for 3 mia. kr. ikke b...

Læs mere

31.03.2011

Community Conference 2011

We're handing out two free blogger tickets to come to Community Conference 2011 this year. One to an English speaking blogger and one to a Danish speaking one.

If you blog in either Danish or English we're offering you a ticket to come to one of the primary Danish conferences on communities and social media - for free. All you have to do is write about the event. You can read about the conference at www.communityconf...

Læs mere

31.03.2011

Facebook har nu gjort det muligt at ændre en personlige profil til en Facebook-side (Facebook Page). Smart hvis man i sin tid oprettede sin organisation forkert.

Når vi holder kursus og foredrag, så hører vi gang på gang, at folk har oprettet deres virksomhed eller organisation som en personlig profil på Facebook. Det er der flere problemer med.

  1. Det bryder Facebooks brugerbetingelser, da man skal være en "rigtig person", for at have en personlig profil.
  2. Det er på kanten af dansk markedsføringslov, lidt afhængigt af hvordan man tolker den.

 

 

 

Hvad er forskellen på en profil og en side?

Tidligere var det ikke muligt at konvertere fra en profil til en side. Mange har også ...

Læs mere

25.03.2011

Facebook har netop lanceret Facebook Questions, som giver mulighed for at lave "polls", eller hvad man kan kalde meningsmålinger på Facebook.

Hvad er Facebook Questions?

Ideen er, at man stiller et spørgsmål i en statusopdatering. Man definerer på samme tid nogle svarmuligheder, og om andre skal have mulighed for at lave flere muligheder. Så bliver spørgsmålet skudt ud til ens Facebook-venner eller fans.

Her er et par skærmbilleder fra et spørgsmåls oprettelse.

Facebook Questions 1

 

Facebook Questions 2

Hvem kan se mine ...

Læs mere

I sidste uge var undertegnede og min medpartner-in-crime, Anders, afsted på verdens vel nok største interaktive konference South By Southwest (SXSW). 20.000 deltagere og ofte mere end 50 parallelle sessioner med foredrag og paneldebatter kunne tage pusten fra selv den mest garvede konferencegænger.

Det var lige dele inspiration, vidensdeling og networking vi kom efter og fik rigeligt af det hele. Derudover stod vi også for en session på konferencen: Make Citizens Social: Digital Participation in Public Services. Her fortalte vi om vores arbejde med digital innovation, borgerinvolvering og sociale medier i den offentlige sektor. Og gav eksempler på vores arbejde med bl.a. Læs mere

07.03.2011Maria Schwarz
 

Da virksomheder og organisationer pludselig fik øjnene op for, at der muligvis var potentiale i at være repræsenteret på Facebook, skyndte mange sig i al hast at oprette et eller andet på Facebook. Når jeg siger "et eller andet", er det fordi, at mange i farten glemte at overveje dels navnet på Facebook-siden, dels om de skulle oprette en side, gruppe eller personlig profil.

Når mine kollegaer og jeg er ude og afholde kurser i, hvordan man strategisk kan bruge Facebook i sin organisation eller virksomhed, møder vi ofte medarbejdere, som enten er trætte af navnet på deres Facebook-side, eller som er kommet til at oprette en personlig profil. (Sidstnævnte er i øvrigt ikke lovligt og Facebook er i stigende grad i gang med at slette profiler, som de vurderer, ikke tilhører enkeltperson...

Læs mere

Her ved årets start boomer fitnesscentrene med folk, der, i håbet om at komme i bedre form, køber abonnementer og medlemskaber i ren vildskab. For manges vedkommende er det dog svært at holde gang i de ellers så gode intentioner.

Kom i form på sociale medier i 2011

At holde sig selv i form er et slidsomt arbejde, der tager tid, og det handler om at holde sig engageret. Det er ikke tilstrækkeligt bare at oprette et medlemskab i den lokale fitnessklub og så forvente, at formen kommer helt af sig selv. Desværre. På samme måde er det med sociale medier.

Det er ikke nok bare at oprette et Ning-netværk, en Twitter-konto eller en Facebook-side og så forvente, at arbejdet er gjort. Her handler det om at holde andre engagerede. For at hol...

Læs mere