Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Seismonaut søger studentermedhjælper til community management og skriftlig formidling

15.10.2012

Er du studerende og synes du, den sociale medieudvikling er super interessant, og spekulerer du på ting som, hvilken værdi Facebook skaber for virksomheder, hvordan man håndterer et community eller hvad social business betyder? Så har vi måske et job til dig.

Til vores kontor i København søger vi lige nu en studentermedhjælper, som primært skal stå for community management på en social medieplatform, vi administrerer for en af vores kunder.  

Som Community Manager bliver du en del af et skandinavisk hold, der sammen udarbejder relevant indhold til communitiet og står for den daglige opdatering. Holdet består helt konkret af en Community Manager fra hvert af de skandinaviske lande, samt en projektleder fra Seismonaut.

Derudover vil du efter behov indgå i Seismonauts andre projekter, hvor flair for skriftlig formidling og gode evner inden for research er et must. Tingene går ofte hurtigt og omstillingsparathed er derfor en selvfølge. Vigtigst af alt er dog, at du har en brændende nysgerrighed inden for området.

Ansvarsområder

Som Community Manager bliver du stemmen, der møder brugerne af communitiet. Det er dit job at sikre at kommunikationen og tonen er venlig, menneskelig og i øjenhøjde med brugerne. Derfor er det helt essentielt at du af natur er meget tolerant og serviceminded. En af de vigtigste roller som Community Manager er at sikre at tonen er positiv og konstruktiv.

Dit job er at..

 • skabe de mest optimale rammer engagement blandt brugerne af communitiet
 • sætte en allerede udarbejdet indholdsplan i spil, så den forbliver relevant
 • bringe nye ideer til indhold på banen
 • holde øje med “trolde” og negativ dialog i communitiet og at sikre alles ret til at udtrykke sig på en konstruktiv og meningsfuld måde
 • identificere og analysere temaer, mønstre og tendenser, ud fra brugernes adfærd på communitiet
 • deltage i ugentlige og månedlige møder med de andre Community Managers på kontoret i København

Vi forventer at du..

 • har gode evner inden for kommunikation, både i skriftlig form og på det interpersonelle plan
 • har en har en brændende interesse og nysgerrighed for sociale medier, digitale teknologier og værktøjer. Og at du har godt styr på de bagvedliggende sociale mekanismer såvel som en vis teknisk fornemmelse
 • er klar på at lægge en langsigtet arbejdskraft i arbejdet
 • er i besiddelse af en positiv attitude og har en utrættelig arbejdsetik
 • har et fleksibelt skema og har mulighed for at arbejde om aftenen og i weekenden, hvis der er behov for det

Det tilbyder vi dig

 • muligheden for at arbejde i en dynamisk virksomhed
 • mulighed for deltagelse i kreative workshops med fokus på udarbejdelse af indhold
 • at du får foden indenfor i en virksomhed, der er stolte af at være thoughtleading inden for deres felt
 • en god timeløn baseret på 20-40 timer om måneden
 • mulighed for ofte at kunne arbejde hjemmefra

Lidt om Seismonaut

Vi er et digitalt konsulenthus, med fokus på digital konceptudvikling, forretningsudvikling og kompetenceudvikling. Vi er et ungt team på 19 personer med kontor i både Aarhus og København. Yderligere information om Seismonaut kan findes på seismonaut.com, og for mere info om jobbet kan du kontakte Lea på lea@seismonaut.com. Følg os på Twitter @seismonaut.

Sådan søger du

Send en mail til lea@seismonaut.com og fortæl om dig selv og dine kompetencer inden for området. Hold venligst din ansøgning nede på én side og send den som PDF. Deadline: kl. 12.00, 31. oktober 2012. Samtaler finder sted i uge 45. Ansættelsens start er medio november 2012.
Find jobopslaget som PDF her

Del denne side på: email + facebook + twitter