Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Vi søger to praktikanter til foråret 2013

Synes du, den sociale medieudvikling er super interessant, og spekulerer du på ting som, hvilken værdi Facebook skaber for virksomheder, hvordan man håndterer et community, hvilke digitale kompetencer organisationer har brug for, eller hvad social business betyder? Det er det, vi arbejder med hos Seismonaut – og vi har en praktikplads til dig!

For os er det afgørende, at vores løsninger tager udgangspunkt i brugeren, kunden, medarbejderen – mennesket. Vores metodiske tilgang er brugerinddragende og formålet er altid at opbygge en empati og forståelse for de mennesker, vi designer til, hvad enten det er ansatte på landets jobcentre, scooterdrenge i 9. klasse eller udenlandske turister i Midtjylland. 

Projekterne, vi arbejder på, er meget forskelligartede og arbejdsopgaverne varierer meget. En typisk arbejdsdag er derfor svær at beskrive. Kun én ting er helt sikkert: Der er altid fart på, og vi keder os aldrig. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til hurtigt at skifte mentalt gear fra et projekt til et andet. 

Om dig

Du har en brændende interesse og nysgerrighed for sociale medier, digitale teknologier og værktøjer. Du har godt styr på de bagvedliggende sociale mekanismer såvel som en vis teknisk fornemmelse. 

Du er hurtig til at spotte en god idé, og vi ser gerne, at du er early adaptor. Et solidt kendskab til brugerinddragende processer samt gode formidlingsevner, både på dansk og engelsk, er absolut et plus. 

Du formår at arbejde selvstændigt, tager masser af initiativ, er idérig og har lyst til at prøve en masse muligheder (og umuligheder) af. Du får et godt indblik i en branche, der stadig er under dannelse, og vi lover dig masser af sparring og netværksopbygning. Vores kunder er fra hele Danmark, så du skal være forberedt på møder rundt om i landet.

Som praktikant indgår du i teamet på lige fod med de andre ansatte, og du fungerer i praksis som assistent på de projekter, der har mest behov for det. Stillingen er på fire dage i ugen i 5-6 måneder. Start primo januar eller efter aftale. Vi tilbyder desuden frokostordning, frugtordning, blomsterordning og alt det kaffe, du kan drikke.  

Send din ansøgning med CV til Anja på anja@seismonaut.dk – senest den 19. november. Vi ser meget gerne, at du har hands-on erfaring med nye medier, som du kan demonstrere, så medsend endelig links og/eller eksempler på ting, du har lavet. Praktikken er i Aarhus.

Hent praktikopslaget som PDF.

For mere info kan du kontakte vores nuværende praktikant Therese på 
therese@seismonaut.com 

Del denne side på: email + facebook + twitter