Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Seismonaut fylder 5 år

03.09.2012

 seismonaut 5 år header

Kære ven af Seismonaut

Henover sommeren rundede vi vores fem-års jubilæum. Det skal fejres!

Vi kan fejre, at vi er vokset i både omsætning, antal medarbejdere og afdelinger – og nu tæller 19 ansatte på tre kontorer i to lande. Vi kan også fejre, at vi har flere store og spændende projekter end nogensinde før. Og vi kan fejre, at vi har fantastiske medarbejdere, som udgør et stærkt fagligt team, og som er med til at gøre Seismonaut til en inspirerende virksomhed med et højt kompetenceniveau.

Derfor er du er inviteret til at komme forbi vores kontor i Aarhus fredag d. 28. september fra kl. 14.00 til en hyggelig, boblende og festlig eftermiddag. Kl. 15.00 vil vi give et lille inspire- rende, overraskende og fagligt indblik i vores verden. Ellers fortsætter hyggelighederne, til vi ikke orker mere. 

Mange hilsner fra Seismonaut

PS. Kigger du forbi, sætter vi pris på, at du giver besked senest 26. september – fang os på info@seismonaut.com eller @seismonaut på Twitter. 

Find invitationen til festlighederne her.

Del denne side på: email + facebook + twitter