Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Arkiv for:

24.05.2012
 

Der er sket meget med deltagerne siden sidste års Community Conference. Community-tanken er ikke længere den tågede kyst, vi navigerer famlende hen imod på oprørte vande. En glitrende drøm om et sted, hvor man måske engang kunne engagere sin målgruppe, der kunne få optimale rammer til at vokse og gro. Nu er vi her. Og vi spørger helt naturligt hinanden, mens vi netværker som det naturligste i verden: Hvad så?

Af Stephanie Gaarde Caruana

Der var mange tanker og inspirerende input på årets Community Conference. Som altid havde Seismonaut lagt sig i selen for at finde oplægsholdere, der både kunne henrykke og sparke mås. Men en ting er glittede slideshows, fyndige soundbites og sexede to-do-lister serveret på sølvfade under de varierede sessions.

De...

Læs mere

23.05.2012
 

De kommer ofte langvejs fra. Og de ved, hvad de taler om, talerne på Community Conference. Men hvad talte de så om i år?

Af Stephanie Gaarde Caruana

Fra sociale medier til social business

Peter Kim fra Dachis Group i Austin, Texas, talte om at skippe tanken om 'at være på sociale medier', og begynde at tænke i at være en social business i stedet, så man sikrer fokus både internt og eksternt.

Community som forretningsmodel

Julie Rix Bagger fra danske Tradeshift løftede lidt af sløret for, hvordan man skaber noget værdifuldt ud af noget så relativt kedeligt som elektronisk fakturering, når man lader communityet være selve forretningsmodellen. Og bruger en Robin Hood model, hvor de største kunder betaler mest, så de små o...

Læs mere

10.05.2012
 

A quick chat with Jake McKee on what's been happening since we last saw him speak at Community Conference 2009. Jake will be back this year to take us through some of the developments that have been taking place in the social landscape since then. You can still secure your ticket to see him speak on May 22nd over on communifyconference.dk.

The last time we saw you, you were just getting started with Ant's Eye View - now your clients are some of the biggest names in the business. Can you describe how you and the social space have changed in the last few years?

As the years progress, more an...

Læs mere

Aarhus Kommune har lanceret et visionært projekt kaldet Smart Aarhus. Digitaliseringen giver en masse muligheder for at redefinere hvad en by er, hvad den skal kunne og hvordan borgernes relation til og interaktion med byen skal være. Læs meget mere om ideen på www.smartaarhus.dk.

Der er blevet nedsat en række arbejdsgrupper, der skal afdække hvilke vigtige elementer, der indgår i en Smart City. Det er bl.a. Åbne data, Det Offentlige Rum, Smart forsyning og Medier. Jeg er formand for arbejdsgruppen om Digitalt iværksætteri, som jeg mener er en ufravigelig vigtig del af en Smart City. Nogle af de spørgsmål jeg håber arbejdsgruppen kan være med til at afdække er hvordan vi fastholder den digitale talentmasse i Aarhus, hvordan Smart Aarhus kan underst...

Læs mere

26.04.2012Anne Dorte Madsen
 

Synes du, den sociale medieudvikling er super interessant, og spekulerer du på ting som, hvilken værdi Facebook skaber for virksomheder, hvordan man håndterer et community, hvilke digitale kompetencer organisationer har brug for, eller hvad social business betyder? Det er det, vi arbejder med hos Seismonaut - og vi har en praktikplads til dig!

For os er det afgørende, at vores løsninger tager udgangspunkt i brugeren, kunden, medarbejderen - mennesket. Vores metodiske tilgang er brugerinddragende og formålet er altid at opbygge en empati og forståelse for de mennesker, vi designer til, hvad enten det er ansatte på landets jobcentre, scooterdrenge i 9. klasse eller udenlandske turister i Midtjylland.

Projekterne, vi arbejder på, er meget forskelligartede og arbejdsopgaverne varierer meget. En typisk arbejdsdag er derfo...

Læs mere

19.04.2012
 

Carl Barkey, head of social media and customer engagement at American Express, will be speaking at Community Conference 2012. I caught up with him for a quick chat about the current social landscape.

You've been at American Express for the last decade. What has been the most important change to the way you do business due to the social web?

I'd say the development of new spaces to create value by connecting consumers and merchants in new ways and at unprecedented scale. That in turn creates earned media with unprecedented reach.

Where do you see Am Ex going from here, in regards to using the social space?

...

Læs mere

03.04.2012

Community Conference 2012 banner

Vi afholder for tredje gang Community Conference i København, og datoen er sat til 22. maj i Mogens Dahl Koncertsal. Vi synes selv, at vi har sammensat det hidtil bedste program!

Community Conference er en unik, ned-på-jorden konference, som fokuserer på den forretningsmæssige værdi af sociale medier og online fællesskaber. Vi samler nogle af de bedste strateger og praktikere inden for feltet, og inviterer danske virksomheder og organisationer til en spændende dag - med fokus på tiltag, som gør en forskel.

Vi får bl.a. besøg af

  • Peter Kim, chefstrateg hos Dachis Group, et af verde...

    Læs mere

22.03.2012

Facebook lancerede fornylig det nye Timeline layout til Sider. Diskussionen har gået på, om det er godt eller skidt for virksomheder, som ønsker at være i kontakt med deres kunder via Facebook - og svaret ligger nok et sted i midten.

De nye Facebook-sider

Som udgangspunkt betyder det nye layout, at der i toppen af Facebook-sider nu er et såkaldt "cover-foto", som dækker hele sidens bredde. Væggen bliver lavet om til en "timeline", som er en kronologisk opsætning af både opdateringer og "milepæle" for virksomheden. Milepæle skal forstås som vigtige begivenheder i en virksomheds historie, fx "Grundlagt i 1928" eller "Udgav X-produkt i 1968".

Endelig er muligheden for at lave landing-pages fjernet. Det vil sige, at man ikke længere kan lede folk direkte ind på en bestemt underside. Underside...

Læs mere

24.01.2012
 

I går var det "community manager dag". Vi mærker en stigende efterspørgsel efter community manager-kompetencer og folk, som har erfaring inden for det at drive et community online, så vi henleder lige opmærksomheden på et whitepaper, som Christian har skrevet. Det omhandler 6 roller, som enhver community manager bør mestre, og kan anvendes på tværs af brancher.

Du kan downloade PDF'en med de 6 community manager roller her.

Læs mere

Radioprogrammet Globus på Radio 24syv sendte i går et tema om Nigeria med fokus på udviklingen både kulturelt og økonomisk. Medstifter og direktør i Seismonaut Africa, Anders blev interviewet om dette og blev spurgt, om han ville dele ud af sin viden om det nigerianske forretningsliv, og hvordan en dansk virksomhed kan lave forretning i en af de hurtigst voksende økonomier i verden. Programmet havde også en antropolog, en journalist og en professor med. Anders kastede også lys over nogle af de mange fordomme mange har om Nigeria og understregede samtidig at forretningsmulighederne er mange for danske virksomheder.

Læs mere