Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Velkommen til Seismonaut Tourism!

24.10.2013Camilla Swartz

 Seismonaut Tourism

Vi er fantastisk stolte af i dag at kunne præsentere vores helt nye afdeling: Seismonaut Tourism. Vi har siden Seismonauts begyndelse for 6 år siden arbejdet med turisme, men vi oplever et øget behov for at fokusere endnu skarpere på turismeudviklingen i Danmark og vi mener det rummer et stort udviklingspotentiale. 

“De sidste 6 år har vi i Seismonaut arbejdet med udviklingsprojekter inden for dansk turisme. Og Igennem vores møde med hundredvis af turistvirksomheder og lang række destinationer, har vi opbygget et stort netværk og stor indsigt i branchens muligheder og potentiale. Derfor synes vi, tiden er moden til at lancere Seismonaut Tourism.“Lisa Ingemann, leder af Seismonaut Tourism

Bred palette af ydelser

Målet er intet mindre end at levere Danmarks bedste rådgivning omkring fremtidens turisme i Danmark. Seismonaut Tourism har derfor også en bred palette af ydelser, der bevæger sig ud over det digitale felt. Vi arbejder blandt andet med strategisk turisme- og destinationsudvikling samt forretningsudvikling af turismevirksomheder og aktører i turist- og oplevelsesindustrien.

Få del i den nyeste viden

Med en kompetent afdeling der består af direktør Anders Mogensen, daglig leder Lisa Ingemann og projektassistent Sofi Olofsson vil Seismonaut Tourism gå foran på dette felt og gennem forskellige kanaler vil vi formidle den nyeste viden og fremhæve spændende projekter inden for turisme.
Følg os på Facebook og Twitter for at få del i den nyeste viden om fremtidens turisme. 

Kom med til åbningsseminar 

Den 26. november 2013 afholder vi et seminar, hvor vi har inviteret Airbnb, Vayable og TripAdvisor - tre virksomheder der er født ud af den digitale tidsalder og er globale og lokale bud på nye forretningsmodeller, og som er godt i gang med at ruske op i turismens økosystem og ændre på vores rejsevaner. Derudover har vi inviteret tre turismeudviklingsselskaber (DMO’er), der lige nu arbejder aktivt med nye måder at organisere og strukturere turismeudviklingen i deres områder.

Se hele programmet og tilmeld dig seminaret her! 

Seminaret er en del af en række seminarer, hvor vi vil vi tegne det nye turismelandskab op og udforske de nye muligheder. Vi har inviteret en række inspirerende oplægsholdere fra vores netværk, som vil være med til at debattere aktuelle emner, og det er vores håb, at vi herigennem kan bidrage til en positiv og fremsynet udvikling i dansk turisme.

Seminaret støttes af Oplevelsernes Academy og EUs Socialfond.   

Del denne side på: email + facebook + twitter