Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Seismonaut Aarhus søger social medie-praktikant til efteråret 2013

10.04.2013

Seismonaut _Aarhus _Praktik _2013

Er du typen, som har tænkt over:

  • Hvordan communities og digitale fællesskaber er ved at ændre forretningslandskabet?
  • Hvilke digitale færdigheder fremtidens arbejdsmarked har brug for?
  • Hvordan f.eks. Facebook egentlig kan bidrage med reel værdi til virksomheder?

Så vil vi gerne møde dig! Vi søger en social medie-praktikant til efteråret 2013.

Hvad laver Seismonaut?

Seismonaut rådgiver om brugen af sociale og digitale medier. Vi plejer at sige, at vi hjælper vores kunder med at navigere og agere i det digitale medielandskab. Hos os er det afgørende, at vores løsninger tager udgangspunkt i brugeren, kunden og medarbejderen - altså mennesket.

Vi arbejder med brugerinddragelse, empatiske tilgange og en lang række andre spændende metoder, uanset om projektet handler om at nå 16-årige scooterdrenge i Sønderjylland, at klæde et ministerium på til at træffe den rigtige beslutning, at udvikle en strategi for Danmarks hurtigst voksende festival eller at hjælpe et af landets største retailkæder med et socialt medie-beredskab.

Vores hverdag er svær at beskrive, for den forandrer sig med hvert projekt. Vores arbejdsopgaver ændrer sig, og vores kunder er at finde indenfor mange forskellige brancher - fælles for vores projekter er det digitale og det sociale.

Inden for de sidste 12 måneder har vores praktikanter for eksempel arbejdet med blandt andet:

Og en lang række andre ting...

Hvem er du?

Du elsker digitale medier, og har godt styr på de bagvedliggende sociale mekanismer. En vis teknisk forståelse er absolut et plus. Du er hurtig til at fange den gode ide, og du følger med i de nyeste trends og tendenser. Du elsker at formidle din viden, er god til at skrive og er god til at gøre komplekse emner lette at forstå - gerne på både på dansk og engelsk. Din uddannelsesretning er ikke så vigtig, men som udgangspunkt forventer vi, at du er på din kandidat, og at du vil bruge et praktikforløb som led i din uddannelse.

Det går hurtigt hos Seismonaut, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ, er iderig og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Du får naturligvis sparring og vejledning en masse.

Hvad tilbyder Seismonaut?

Som praktikant er du fuldbyrdigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens - hvis du kan argumentere for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre. Du vil indgå som assistent på de projekter, som vi arbejder med netop nu. Vi arbejder over hele landet, så du skal være forberedt på rejsetid og networking-muligheder.

Praktikstillingen varer i 5-6 måneder og er på 4 dage om ugen, så du har én dag til en praktikopgave eller at følge et fag. Start er primo august eller efter aftale. Praktikken er i Aarhus.

Send din ansøning

Send din ansøgning med CV til Daniel på daniel@seismonaut.comsenest den 15. maj. Angiv "Social medie-praktikant" og dit navn i emnefeltet.

Vi ser meget gerne, at du har hands-on erfaring med nye medier, så medsend endelig links og/eller eksempler på ting, du har lavet eller skrevet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Camilla på camilla@seismonaut.com, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være praktikant hos Seismonaut.

Del denne side på: email + facebook + twitter