Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Klumme: Deling af børnefotos på Facebook

29.08.2013Camilla Swartz

Vores rådgiver Anja Tønning er fast klummeskribent på ALTforDamerne.dk, hvor hun skriver om forskellige digitale emner - i et farverigt mix af personlig interesse og professionel erfaring. Du kan læse et uddrag af ugens klumme her, og se hele klummen på ALTfordamerne.dk.

Jeg deler mange billeder af min søn på sociale medier. Gustav på Aros, Gustav ser Le Mans, Gustav spiser pølsehorn osv. Og klummen her handler ikke om, hvorvidt det er interessant indhold eller ej - for det er det selvfølgelig. Det handler om, om jeg kan være det bekendt overfor Gustav.

Hele sidste uge har man på de sociale medier diskuteret om det er okay at lægge billeder af sine nuttede, små børn ud på Facebook og lignende platforme. Anja er selv mor til Gustav på 5 år og nu har hun taget debatten op på hendes klumme. 

Men jeg mener også, at vi må indse, at vi lever i en ny medietid i forhold til, da vi selv var børn. Og vores børn kommer til at vokse op i en helt anderledes kultur, hvad angår grænsen mellem privatliv og offentlighed. Som jeg også før har nævnt mener jeg, at vi bør lære vores børn at navigere i det - fremfor at ignorere det helt.

Læs hele klummen på ALTfordamerne.dk og læs om Anjas kommentar til debatten. 

Del denne side på: email + facebook + twitter