Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Arkiv for:

16.08.2013Camilla Swartz
 

Vores rådgiver Anja Tønning er fast klummeskribent på ALTforDamerne.dk, hvor hun skriver om forskellige digitale emner - i et farverigt mix af personlig interesse og professionel erfaring. Du kan læse et uddrag af ugens klumme her, og se hele klummen på ALTfordamerne.dk.

Anja er blevet træt af folk, der brokker sig over sociale medier. De er kommet for at blive, så du kan lige så godt få det bedste ud af dem. 

"Jeg oplever oftere og oftere at befinde mig i diskussioner om, hvor irrelevante, uinteressante og "usunde" sociale medier er for os og vores børn. Og undskyld mig - men jeg er sgu snart lidt træt af at høre “Jeg kan ikke se, hvad jeg skal bruge det...

Læs mere

01.08.2013
 

Vores rådgiver Anja Tønning er fast klummeskribent på ALTforDamerne.dk, hvor hun skriver om forskellige digitale emner - i et farverigt mix af personlig interesse og professionel erfaring. Du kan læse et uddrag af ugens klumme her, og se hele klummen på altfordamerne.dk.

Frisk fra sommerferie handler ugens klumme selvfølgelig om, hvordan du kan sortere og dele dine feriebilleder. Og hvis du er som de fleste, har du sikkert taget en hel masse billeder, fordi vi nu med smartphone altid har et godt kamera ved hånden.

"Sørg for at få overført alle billederne til din computer. Det er så træls, at de ligger og fylder på telefonen eller på kameraet, når...

Læs mere

08.06.2013
 

Der findes et hav af aktivitetstilbud og underholdning i dagens Danmark. Lige så svært som det er at skære igennem mudderet af budskaber og få sin målgruppes opmærksomhed, lige så svært kan det være at fastholde dem. Sociale medier har en stor fordel i at kunne involvere mennesker på den lange bane, og derfor er de gode at bruge i en fastholdelsesstrategi. 

Kortlægning af målgruppe

Hvis du og din virksomhed er udfordret af ikke at kunne fastholde dine brugere og kunder, så er det oplagt at designe en fastholdelsesstrategi. Men før du begiver dig ud i at designe strategien, er der indledningsvist behov for en kortlægning af målgruppen, som tager højde for, hvorledes man bedst når brugerne og på hvilke platforme. I den forbindelse kan det være en rigtig god ...

Læs mere

06.06.2013
 

Som klummeskribent på ALTforDamerne.dk, giver vores rådgiver Anja Tønning i denne uge gode råd til hvordan du kan blive festivalklar med apps og digitale tips. Få et kort uddrag her, og gå ind på altfordamerne.dk for at læse resten af klummen. 

Læs i denne uge om hvordan du får det digitale festivalkit parat, og eksempelvis får mere ud af festivaldagene og musikken, eller undgår at løbe tør for strøm. 

Langt de fleste festivaler sørger for at udvikle en app specifikt til deres event, hvilket gør det nemt at få praktisk information samt viden om musikken for festivalgængerne. 

"Den mest oplagte funktion er, at jeg kan lave min egen spilleplan - og ikke mindst at jeg kan få en påmin...

Læs mere

31.05.2013
 

Til Community Conferencen 2013 mødte vi to verdensomspændende virksomheder, som begge forstår at bruge sociale medier til mere end markedsføring. Jochem van Drimmelen fra KLM Royal Dutch Airlines og Jonathan Wichmann fra Maersk Line fortalte om hvordan de til daglig arbejder med en social medietilstedeværelse, som indeholder et stort forretningsmæssigt potentiale.

CC13 225

Gør brugerne til ambassadører

Hos KLM har de på få år skabt en strategi for deres sociale medi...

Læs mere

27.05.2013
 

 CC13 154

Kan indhold på de sociale platforme planlægges, eller skal det opstå spontant? Meningerne er delte og ofte er balancen mellem planlægning og spontanitet hårfin. Derfor savner mange virksomheder konkrete værktøjer til, hvordan de skal håndtere indholdsplanlægning. På Community Conference 2013 præsenterede vi derfor en række konkrete værktøjer til, hvordan virksomheder kan gøre arbejdet med indholdsplanlægning lettere.

Case: Vanish

På Community Conference præsenterede Lea Øe, rådgiver hos Seismonaut, et eksempel på, hvordan man kan arbejde strategisk med indholdsplanlægning.

Med ønsket om at involvere deres kunder, indg...

Læs mere

24.05.2013
 

Vores rådgiver Anja Tønning er fast klummeskribent på ALTforDamerne.dk, hvor hun skriver om forskellige digitale emner - i et farverigt mix af personlig interesse og professionel erfaring. Du kan læse et uddrag her, og se hele klummen på altfordamerne.dk, hvor Anja også giver et par gode råd med på vejen.

I ugens klumme sættes der fokus på en ny trend, som handler om at være økonomisk forsvarlig, bæredygtig og ikke mindst social. Trenden kaldes deleøkonomi - på engelsk collaborative economy. 

"Min pointe er, at trenden med den sociale deleøkonomi er interessant nu, fordi det ikke kun handler om bæredygtighed. Eller kun handler om penge. Men fordi de to ting kombineret med de...

Læs mere

21.05.2013
 

 CC13 191

Markedsføring er ikke, hvad det har været. Med det stigende antal sociale platforme udfordres markedsføringstankegangen. Den konstante udvikling gør, at det er svært at holde styr på brugernes samlede oplevelse af virksomheden på alle platforme - både på grund af midler og evner. Derfor er agile digital marketing blevet et populært emne i mange virksomheder, fordi der fokuseres på at vende udviklingen til en strategisk fordel.

På Community Conference 2013 diskuterede Ulrik Bo Larsen, stifter af Falcon Social, og Andreas Borch Hansen, Glo...

Læs mere

16.05.2013
 

 CC13 160

I dag har sociale teknologier en stor værdi for virksomheder, men det kan være en udfordring at skabe en stærk deltagelseskultur. Derfor havde vi til Community Conference 2013 inviteret tre talere fra henholdsvis Grundfos, Podio og BASF ind til en snak om deres erfaringer med sociale værktøjer og det at implementere en social business strategi.

Teknologien er ikke bare et værktøj

Hos Podio har de udviklet en online arbejdsplatform - et værktøj om man vil. Men som Jon Froda, Director of Brand Strategy hos Podio, f...

Læs mere

14.05.2013Camilla Swartz
 

 CC13 216

De hurtigst voksende sociale medier i øjeblikket er de visuelle communities såsom Pinterest, Instagram og det helt nye Vine. Derfor var et af de store emner på Community Conference 2013 hvordan man kan skabe forretningsmæssig værdi på visuelle communities. Her delte MUUSE og NorthSide deres erfaringer med visuel storytelling.

Vælg den rette platform

Ifølge Isabella Hemmersbach, Community Manager for MUUSE, er det målgruppen, der er afgørende for, hvilke communities man bør være på. Med en bred målgruppe der dækk...

Læs mere