Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Program or be programmed

13.10.2014Camilla Swartz

Billetto

Alt i verden kan pilles fra hinanden og sættes sammen på en ny måde. Med en hverdag præget af computere, rejser der sig naturligt et spørgsmål om, hvorvidt vi styrer teknologien, eller den styrer os.

Konference med fremtidsperspektiv

Torsdag d. 30. oktober afholder SAMDATA/HK konferencen “Program or be programmed” i København, hvor der sættes fokus på, hvorfor det er vigtigt, at næste generation får kendskab til grundlæggende principper i programmering og hvordan. Danmark kan nemlig ikke leve af mennesker, der kun kan finde ud af at swipe på en iPad.

Inspiration fra hele verden

Seismonaut har sammen med SAMDATA/HK udviklet og designet alt lige fra det overordnede koncept og faglige indhold til deltagernes navneskilte. Resultatet er en dag spækket med kompetente oplægsholdere fra hele verden, der hver især vil bidrage med deres perspektiv på hvorfor og hvordan man bedst udruster næste generation til den digitale verdens muligheder. 

Det har været spændende for os at invitere de skarpeste spidser og ildsjæle til at diskutere netop børn og programmering, og vi glæder os til at få emnet belyst fra blandt andre forældre, lærer og virksomheder. 

Du kan være med

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen, som byder på inspirerende talere og hands-on workshops, hvor du som deltager får adgang til masser af viden og konkrete værktøjer. Derudover inviterer vi også eksperter og meningsdannere til at diskutere, hvad man som privatperson og fagperson kan gøre ved denne problemstilling.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her!

Del denne side på: email + facebook + twitter