Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Arkiv for:

Seismonaut _Aarhus _Praktik _2013

07.10.2014

Vi søger i Aarhus en praktikant med interesse for digitale og sociale medier til start i januar 2015. Du elsker at formidle viden på mange forskellige måder, du er idérig, og du indgår som et fuldbyrdigt medlem af teamet hos Seismonaut. Læs mere her og send os din ansøgning!

Læs mere

Designkit-teaser

Nettet er fyldt med kreative løsninger på problemer, man kan støde på i sit liv. I denne omgang af #UGENSLINKS kan du denne gang få værktøjer til at designe brugercentreret, at få overblik over - næsten - alt i dit liv og at ændre en meget dårlig vane hos mange mennesker.

Læs mere

KLM - NY/Amsterdam

I denne omgang af #UGENSLINKS sender vi dig afsted til Australien, New York, Amsterdam ... og Helsingør! Du kan høre om, hvordan den australske turistorganisation har haft succes med en anderledes social medie-strategi, du kan se, hvordan et hollandsk flyselskab får indbyggerne i New York og Amsterdam til at highfive, og så kan du læse, hvorfor der står en meter høje hashtags rundt omkring i Helsingør.

Læs mere

Raket Banner Blog 635X258

11.09.2014Stine Larsen
 

Tidligere på ugen modtog Daniel en pakke med posten, som fik alle, der var til stede på kontoret den dag, til at kigge forbi hans plads ved bordet. I pakken var nemlig iBeacons, som er små, trådløse sensorer, der kan transmitere data til smartphones via bluetooth. Hos Seismonaut synes vi, at teknologien byder på mange spændende muligheder, og Ugens links handler derfor om de små, pastelfarvede dimser.

Læs mere

Raket Banner Blog 635X258

03.09.2014Stine Larsen
 

Denne omgang af #UGENSLINKS giver mulighed for et godt grin med de bedste eksempler på newsjacking under sidste måneds Vasegate. Desuden får du links til en række spændende blogindlæg om sociale medier, og TripAdvisors seneste tiltag for at gøre din ferie endnu bedre.

Læs mere

Raket Banner Blog 635X258

29.08.2014Stine Larsen
 

En alternativ måde at finde nye indbyggere, et indblik i fremtidens rejser og en platform til mange milliarder kroner. Vi har samlet tre links til dig, der viser, at en kreativ og innovativ tilgang til teknologi har masser af potentiale.

Læs mere

Twitter Analytics

28.08.2014
 

Twitter har netop lukket op for sit analyseværktøj, som hidtil kun har været tilgængeligt for annoncører på platformen. Uden data er det meget svært at måle, om virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier giver mening. Så kort kan det siges. At Twitter nu har lukket op for deres Twitter Analytics gør det væsentligt lettere at måle på en Twitter-tilstedeværelse. Tidligere har man måttet ty til tredjepartsværktøjer, der som oftest er underlagt begrænsninger af den ene eller anden art.

Læs mere

Hyperlapse

Instagram har i dag lanceret Hyperlapse - en ny stand-alone app som bruger en iPhones indbyggede sensorer til at gør en video meget mere stabil. Den kan desuden lave såkaldte timelapse-film. Det er eksempelvis let at forestille sig, at turistdestinationer og andre virksomheder, som gerne vil vise en fysisk lokalitet fra sin bedste side, vil kunne nyde stor gavn af de meget professionelt udseende film, som Hyperlapse kan lave - gratis.

Læs mere

Indflytterfest

25.08.2014
 

Da vores ambitioner, opgaver og medarbejderantal vokser, er vi i Aarhus flyttet i nye, dejlige og rummelige lokaler på Søndergade 66, 5. sal, 8000 Aarhus C. Det er noget, vi gerne vil fejre med venner af huset, kunder og samarbejdspartnere! Så vi inviterer til indflytterfest d. 19. september 15-18, hvor vi byder velkommen kl. 15.30 og sammen fejrer vores vokseværk og nye inspirerende kontor med kolde drikke, snacks og ikke mindst godt selskab.

Læs mere

Raket Banner Blog

22.08.2014Stine Larsen
 

Påskønner du din community manager nok? For det burde du virkelig! #UGENSLINKS handler denne gang blandt andet om vigtigheden af et godt community, og hvorfor det skaber værdi for din organisation.

Læs mere