Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Tre tendenser i 2016

Vi ved det. Det er den tid på året, hvor alle gerne vil kloge sig som sandsigere, synske eller bare helt almindeligt med-på-dupperne. Ikke desto mindre vil vi også gerne give vores bud. Den digitale udvikling er trods alt noget, vi arbejder med hver eneste dag.

Vi har derfor givet ordet til partner i Seismonaut, Christian Schwarz Lausten, som her giver sit bud på tre tendenser i 2016:

1. Digitale organisationer

Digitale organisationer er rammen. Det er her, en organisation klæder sig på til den digitalisering, der rammer alle lige nu. Det handler om roller, kompetencer og færdigheder. Og så handler det om:

  • Governance-strukturer: Hvem har hvilke ansvarsområder og beslutningsmandater til at bestemme indhold, strategi og tiltag?
  • Benchmark-værktøjer: Hvordan benchmarker vi os selv og hinanden i forhold til sociale medier?
  • Innovation: Hvordan nytænker vi og ændrer på den måde, vores forretning hænger sammen?

 

2. Digital servicedesign

Vi mærker en stor efterspørgsel efter de nye redskaber og værktøjer, der skal til for at gribe udviklingen. Det er værktøjer, der bringer borgeren/brugeren/medlemmet tættere på - eksempelvis digitale borger-/brugerrejser og personaer.

3. B2B på social medier

B2B har særligt meget at gøre på sociale medier, da salget her er enormt relationsbaseret. Og det kan sociale medier understøtte. Vi mærker derfor en stigende efterspørgsel fra B2B-virksomheder, der gerne vil have en bedre tilgang til det at arbejde med salg, kundeservice, HR og markedsføring via sociale medier. Det bliver spændende at se, hvor meget branchen kommer til at rykke i 2016!

 

Del denne side på: email + facebook + twitter