Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Seismonauts Master Classes opdaterer dig på de nyeste trends inden for sociale medier

20.08.2015

Hos Seismonaut lever vi af at rådgive virksomheder og organisationer om brug af sociale medier og det betyder, at vi altid har fingeren på pulsen i forhold til, hvad de nyeste trends og tendenser er. På den baggrund har vi tilrettelagt en række Master Classes, der skal give dig inspiration og konkrete værktøjer til at understøtte virksomhedens forretning med sociale medier.

Efterårets kurser og Master Classes beskæftiger sig med sociale medier ud fra et forretningsstrategisk perspektiv og underviser dig i de nyeste trends og metoder, så du og din virksomhed får skabt maksimal effekt af jeres indsats.

Oversigt over efterårets kurser og Master Classes

 

NB: Alle kurser og Master Classes afholdes i både Aarhus og København.

 

Del denne side på: email + facebook + twitter