Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Tre nye projekter til Seismonaut i efteråret

24.09.2015

Vi har travlt her i efteråret og har netop indgået aftale med både DGI, Aalborg Universitet og Aarhus 2017 om spændende projekter i efteråret.

For DGI skal vi udarbejde en social mediestrategi samt en guidebog om sociale medier målrettet DGIs 6.300 lokalforeninger.

Til Aalborg Universitet står opgaven på en analyse og kortlægning af universitets interne og eksterne kommunikationsbehov. Desuden skal vi udarbejde personas, som skal bruges i Aalborg Universitets fremtidige kommunikationsplanlægning. Aalborg Universitet tæller mere end 25.000 studerende og 3.500 medarbejdere.

Sidst men ikke mindst har Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 bedt os om at udarbejde markedsføringsmateriale til et kursusforløb om værtskab for erhvervslivet i Region Midtjylland. Vi har tidligere erfaring med at arbejde med værtskabsforløb, eksempelvis i forbindelse med golfturneringen Made in Denmark, som har trukket over 80.000 golfturister til Vesthimmerlands Kommune de sidste to år.

Vi er allerede godt i gang og glæder os til at præsentere resultaterne for vores kunder og på siden her!

 

Del denne side på: email + facebook + twitter