Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Arkiv for:

10.07.2015
 

Det er ved at være tid til sommerferie - også i Seismonaut. Vi holder lukket i uge 29, 30 og 31, og tjekker derfor hverken mail eller telefon. Vi er tilbage igen d. 3. august, og vil svare tilbage på eventuelle henvendelser hurtigst muligt. Vi glæder os til at se jer alle efter ferien! God sommer fra Seismonaut.

Læs mere

18.06.2015
 

Ny publikation tager pulsen på de nye digitale muligheder og præsenterer en række konkrete initiativer som finanssektoren kan iværksætte for at få mest ud af digitaliseringen.

Læs mere

11.06.2015
 

Facebook Reach Falder

Er din virksomhed på Facebook? Så har du nok lagt mærke til, at du ikke når så mange mennesker, som du engang gjorde. Facebook har igen skruet ned for gratisrækkevidden, eller “organic reach”. Her kommer nogle bud på, hvad du skal gøre.

Note: I 2014 skrev vi et blogindlæg, som sammenfattende nogle tendenser for, hvordan rækkevidde dengang udviklede sig på Facebook. Kort fortalt, så faldt den. Indlægget er stadig værd at læse, og vores tips til håndtering af situationen er især værd at kigge på. Selve tallene er der dog sket noget med...

Læs mere

21.05.2015
 

Unges digitale adfærd er ofte en god indikator for, hvor den generelle brug er på vej hen. Derfor har vi lavet en lille opsamling data om unges digitale adfærd.

I forbindelse med vores mange forskelligartede projekter rammer vi med jævne mellemrum ind i at undersøge unges brug af sociale medier. Det er på mange måder spændende, både fordi deres brug ofte adskiller sig fra den lidt ældre del af befolkningen, men også fordi det ofte er blandt de unge, at man ser tendenser opstå. Tendenser som senere spreder sig til den resterende del af befolkningen - eksempelvis den mere sofistikerede brug af Facebook som redskab til at vedligholde sin social omgangekreds gennem beskeder og invitationer. Men mange andre ting er også interessante...

Facebook er stadig stort hos de unge, men den daglige brug er faldet. S...

Læs mere

Arbejdsbord Blog

21.04.2015
 

På sociale medier er det indholdet der tæller. Men det kan være en vanskelig udfordring for dig som community manager at finde det gode indhold i en travlt hverdag. På dette kursus giver vi dig redskaber og konkrete metoder, som du kan bruge igen og igen, til at skabe godt indhold til din målgruppe.

Læs mere

Strategy Blog

21.04.2015
 

Vil du gerne kunne svare på spørgsmålet hvorfor og hvordan man benytter sociale medier som vigtige forretningsstrategiske platforme? Så kom til kursus om strategisk brug af sociale medier i virksomheden. Kurset vil give dig en organisatorisk og ledelsesmæssig forståelse for, hvorfor en strategisk tilstedeværelse på sociale medier er vejen frem.

Læs mere

Æble Og Ipad

21.04.2015
 

Vil du gerne lære om distribuering og annoncering af indhold på Facebook? Vi har skræddersyet et master class, hvor vi giver dig de 'best practice' som er aktuelle netop nu. Vores master class vil give dig forståelse for bl.a. Facebooks algoritme og annoncesystem, så du bagefter selv kan arbejde kompetent med det i din virksomhed.

Læs mere

Blog 4

21.04.2015
 

Kom til master class og få solid indsigt i, hvordan sociale medier kan fungere som salgsunderstøttende værktøjer. Vi giver dig indblik i, hvordan forskellige sociale medier har hver deres rolle at spille i dit digitale markedsføringsmix og i, hvordan du bedst udnytter dem.

Læs mere

Praktik _efteraaret _2015_kontor

23.03.2015
 

Seismonaut leder efter tre praktikanter til efteråret 2015 til vores kontorer i København og Aarhus. Seismonaut er et konsulenthus med fokus på sociale medier & social business.

Læs mere

Roligan

20.03.2015
 

På med klaphatten og frem med det stegte flæsk, let’s party like it’s 1992. Vi er blevet EU-mestre i internet. Og det er ikke engang den eneste grund til at have digitale sommerfugle i maven. Senioranalytiker Daniel Ord Rasmussen har taget pulsen på det digitale Danmark.

Læs mere