Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Bliv praktikant hos Seismonaut i Aarhus

28.09.2016

IMG_2055

Har du tænkt over…

  • Hvordan den digitale udvikling har været med til at ændre forretningslandskabet?

  • Hvordan den rette digitale strategi kan være med til at skabe vækst for virksomheder?

  • Hvad der får mennesker til at engagere sig på sociale medier?

Så vil vi gerne møde dig!

Hvad laver Seismonaut?

Seismonaut hjælper virksomheder og organisationer med at skabe vækst i en tid hvor driverne er digitale og kreative. Vi udvikler nye ideer og gør eksisterende ideer konkrete og klar til eksekvering. Hos os er det afgørende, at vores løsninger tager udgangspunkt i brugeren, kunden og medarbejderen  – det er mennesket, der er i centrum.

Vi arbejder med brugerinddragelse, empatiske tilgange og en lang række andre spændende metoder, uanset om projektet handler om at udvikle de kreative erhverv i Østjylland, at klæde en region på til at håndtere sociale medier eller at hjælpe en b2b-virksomhed med at finde vej i det digitale landskab.

Vores hverdag er svær at beskrive, for den forandrer sig med hvert projekt. Vores arbejdsopgaver ændrer sig, og vores kunder er at finde indenfor mange forskellige brancher – fælles for vores projekter er et fokus på vækst, digitalisering og det menneskelige.

Inden for de sidste 12 måneder har vores praktikanter arbejdet med blandt andet:

  • Udarbejdelse af håndbøger om brug af sociale medier

  • Interviews og dataopsamling

  • Utallige digitale og social mediestrategier

  • Massevis af kurser, konferencer og workshops

  • Seismonauts egen kommunikation på bl.a. Facebook, Twitter og LinkedIn

Og en lang række andre ting…

Hvem er du?

Du elsker digitale medier og har godt styr på de bagvedliggende sociale mekanismer. En vis teknisk forståelse er absolut et plus. Samtidig er du velovervejet, når det gælder metoder og analyser. Du er god til at samarbejde, og kan hurtigt fange den gode idé og være med til at omsætte den til noget konkret.

Du elsker at formidle din viden, er god til at skrive og til at gøre komplekse emner lette at forstå – gerne på både dansk og engelsk. Som praktikant i Aarhus vil dine opgaver fordele sig mellem gennemførelse af  projekter for vores kunder og samarbejdspartnere og arbejdet med Seismonauts egen eksterne kommunikation.

Din specifikke uddannelse er ikke så vigtig, men som udgangspunkt forventer vi, at du er i sidste halvdel af en relevant universitetsuddannelse, og at du vil bruge praktikforløbet som led i din uddannelse.

Det går hurtigt hos Seismonaut, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ, er idérig og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Du får naturligvis sparring og vejledning undervejs.

Hvad tilbyder Seismonaut?

Som praktikant er du fuldbyrdigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenterne for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Du vil indgå som assistent på de projekter, vi arbejder på netop nu. Vi arbejder over hele landet, så du skal være forberedt på rejsetid og networking.

Praktikstillingen varer et semester, dvs. 5-6 måneder, fire dage om ugen, så du samtidigt kan skrive på en praktikopgave, følge et fag eller have et studiejob.

Praktikstart er medio januar eller efter aftale. Praktikken er på vores kontor i Aarhus.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til Pia Westergaardpw@seismonaut.com – senest den 24. oktober 2016. Angiv "Praktikant Aarhus" samt dit navn i emnefeltet.

Hvis du har hands-on erfaring med digitale medier eller kommunikation (blog, video, artikler mv.), så medsend meget gerne links og eksempler på ting, du har lavet eller skrevet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Frederik Arvefa@seismonaut.com, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være praktikant hos Seismonaut. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del denne side på: email + facebook + twitter