Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Ny bestyrelsesformand i Seismonaut

27.03.2017

Tonny Johansen

Vi har fornøjelsen af at kunne præsentere Tonny Johansen som ny bestyrelsesformand i Seismonaut.

Tonny har mange års erfaring med at lede og udvikle videnvirksomheder og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Rambøll Management Consulting A/S. Her har han gennem de seneste 10 år stået i spidsen for virksomhedens vækst og udvikling, som er gået fra 300 til 575 ansatte og vækst på en række internationale markeder i samme periode.

Tonnys uddannelsesmæssige baggrund som cand.scient.pol med speciale i datalogi og en MBA oveni kombineret med hans store erfaring med at udvikle og lede en rådgivningsvirksomhed og et hjerte, der også banker for kultur, gør ham til det perfekte match for os. Vi glæder os til både at kunne trække på hans erfaring til at blive udfordrede til at tænke endnu større.

“Jeg glæder mig meget til at arbejde med Seismonaut, fordi jeg ser et stort behov for den type rådgivning, som Seismonaut tilbyder: Rådgivning leveret af dybt engagerede konsulenter, der kobler det bedste fra management consulting med en solid brugerforståelse, viden om digital og kreativ økonomi og et fokus på at skabe blivende forandringer."

Del denne side på: email + facebook + twitter