Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Bliv praktikant hos Seismonaut i Aarhus

03.03.2017

 Henriette Website

Har du tænkt over…

  • Hvordan den digitale udvikling har været med til at ændre forretningslandskabet?

  • Hvordan den rette digitale strategi kan være med til at skabe vækst for virksomheder?

  • Hvad der får mennesker til at engagere sig på sociale medier?

Så vil vi gerne møde dig!

Hvad laver Seismonaut?

Seismonaut hjælper virksomheder og organisationer med at skabe vækst i en tid hvor driverne er digitale og kreative. Vi udvikler nye ideer og gør eksisterende ideer konkrete og klar til eksekvering. Hos os er det afgørende, at vores løsninger tager udgangspunkt i brugeren, kunden og medarbejderen  – det er mennesket, der er i centrum.

Vi arbejder med bl.a. brugerinddragelse, empatiske tilgange, kvalitative og kvantitative metoder og design thinking, uanset om projektet handler om at udvikle de kreative erhverv i Østjylland, at klæde en region på til at håndtere sociale medier eller at hjælpe en b2b-virksomhed med at finde vej i det digitale landskab.

Vores hverdag er svær at beskrive, for den forandrer sig med hvert projekt. Vores arbejdsopgaver ændrer sig, og vores kunder er at finde indenfor mange forskellige brancher – lige fra kommuner og regioner til b2b-virksomheder, kreative erhverv og turismeaktører.

Inden for de sidste 12 måneder har vores praktikanter bl.a. arbejdet med:

  • Udarbejdelse af håndbøger om brug af sociale medier

  • Interviews og dataopsamling

  • Digitale og social mediestrategier

  • Massevis af kurser, konferencer og workshops

  • Kommunikation på forskellige digitale og social medieplatforme

  • Selvvalgt skuffeprojekt om et emne, Seismonaut burde lære fra (vi elsker at lære nye ting!)

Og en lang række andre ting…

Hvem er du?

Du elsker digitale medier og har godt styr på de bagvedliggende sociale mekanismer – og så er en vis teknisk forståelse absolut et plus. Samtidig er du velovervejet, når det gælder metoder og analyser. Du er god til at samarbejde og kan hurtigt fange den gode idé og være med til at omsætte den til noget konkret.

Du elsker at formidle din viden, er god til at skrive og til at gøre komplekse emner lette at forstå – gerne på både dansk og engelsk. Som praktikant i Aarhus vil dine opgaver fordele sig mellem gennemførelse af  projekter for vores kunder og samarbejdspartnere og arbejdet med Seismonauts egen eksterne kommunikation.

Din specifikke uddannelse er ikke så vigtig, men som udgangspunkt forventer vi, at du er i sidste halvdel af en relevant universitetsuddannelse, og at du vil bruge praktikforløbet som led i din uddannelse.

Det går hurtigt hos Seismonaut, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ, er idérig og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Du får naturligvis sparring og vejledning undervejs.

Hvad tilbyder Seismonaut?

Som praktikant er du fuldbyrdigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenterne for dem. Du får indblik i en branche, som er under konstant udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Du vil indgå som assistent på projekter, som passer overens med din faglige profil. Vi arbejder over hele landet, så du skal være forberedt på rejsetid og networking med en masse spændende mennesker.

Til hverdag vil du have plads midt på Strøget i Aarhus rundt om ét stort bord i Aarhus sammen med resten af den jyske del af Seismonaut-familien. Et af vores yndlingsfamiliemedlemmer er Lars – han er vores kok og sørger hver dag for, at vi (og du) får den måske bedste frokost i hele Jylland.

Praktikstillingen varer et semester, dvs. 5-6 måneder, fire dage om ugen, så du samtidigt kan skrive på en praktikopgave, følge et fag, have et studiejob eller følge med i alle dine yndlingsserier på Netflix og HBO, uden det går ud over din nattesøvn.

Praktikstart er som udgangspunkt medio august, men vi er selvfølgelig til at tale med, hvis du har booket tur til Timbuktu, har købt et kursus i hækling eller skal til en WoW-turnering i den periode.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til Pia Westergaard på pw@seismonaut.com senest den 31. marts 2017.

Hvis du har hands-on erfaring med digitale medier eller kommunikation (blog, video, artikler mv.), så medsend meget gerne links og eksempler på ting, du har lavet eller skrevet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Henriette Haagensen Christensenhc@seismonaut.com, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være praktikant hos Seismonaut.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del denne side på: email + facebook + twitter