Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Morgenseminar -september

Kom og få inspiration om fremtidens borgerkommunikation, og hvordan du styrker organisationens interne arbejde med sociale medier. På dette morgenseminar inviterer vi indenfor til en kombination af trendoplæg og debat om, hvad arbejdet med sociale medier betyder for de offentlige organisationer, hvor sociale medier i stigende grad er vigtige platforme for at praktisere nærdemokrati og yde borgersevice. Herudover byder morgenseminaret på konkrete, interne arbejdsredskaber til at arbejde med sociale medier.

Læs mere

Uber App

27.06.2016Anders Mogensen
 

I Seismonaut har vi i løbet af foråret samarbejdet med Aarhus Kommune om at finde et grundlag for nye deleøkonomiske modeller, og vi ser frem til at følge processen tæt i det kommende år. Det er en enestående mulighed for at samle erfaringer op, som kan skabe bedre rammer for udvikling i erhvervslivet og flere valgmuligheder for borgerne.

Læs mere

Videndeling

Alle organisationer er afhængige af, at medarbejdere deler, hvad de ved. Men alligvel kan ingen rigtig forklare, hvad videndeling er, og det forsvinder mellem hænderne på en, så snart man forsøger. Her kommer alligevel et bud på hvad og hvordan - fordi det så vigtigt, og fordi de senere års teknologiske udvikling har skabt nye muligheder.

Læs mere

Manto Seismonaut Logoer

02.06.2016
 

Med virkning fra 1. juli 2016 fusionerer Manto A/S og Seismonaut A/S. Vi ønsker at skabe et strategisk og digitalt konsulenthus, hvor vi med vores kombinerede erfaring og indsigt i digitalisering, designtænkning, brugerforståelse, kommunikation og forretningsudvikling kan hjælpe organisationer og virksomheder med at tackle og løse komplekse problemstillinger.

Læs mere

Kulturens -vaerdi

Kultur er dannelse, identitet og de fælles fortællinger, som definerer os som mennesker. Kultur skaber også vækst og udvikling i byer og kommuner. Det har kulturen gjort længe, men den bliver i stigende grad mødt med krav om dokumentation af den værdi den skaber. Og kan man overhovedet det?

Læs mere

Blogindlæg

11.05.2016
 

Det er en fantastisk varm og solrig uge i maj, og rundt om i Aarhus udspiller festivalen Internet Week Denmark sig for nu tredje år i træk. Til daglig sidder jeg som projektassistent på Seismonauts kontor i København, og omend jeg har besøgt en del festivaler, så er jeg i denne forbindelse en ganske uprøvet (og forventningsfuld) festivalgænger. Internet Week Denmark er nemlig en uge fyldt med faglig viden og de nyeste tendenser indenfor teknologi og innovation.

Læs mere

Kunst I Det Offentlige Rum

Hvorfor investerer vi i kunst i det offentlige rum? Grundlæggende for at forskønne og styrke den stedsspecifikke identitet. Kommunerne har dog vidt forskellige tilgange til arbejdet med kunst i det offentlige rum, der kan opsummeres i fire idealtyper.

Læs mere

Det Ufrivillige Indemenneske

Turister med nedsat mobilitet er et overset segment i dansk turisme. Øget opmærksomhed på markedet kan være nøglen til en ny form for design, der inviterer til oplevelser for alle og samtidig giver nye indtjeningsmuligheder.

Læs mere

Mand-sillhuette-oversigt

Social selling er på mange måder at oversætte sælgerens traditionelle arbejde til et digitalt sprog. Det handler om at omdanne sine online forbindelser til reel forretning. Vi giver en grundig introduktion til begrebet, og hvorfor du som b2b-virksomhed bør tænke social selling ind i din salgsstrategi.

Læs mere

Nicolai Mathias - Blogindlæg2

Vi søger to nye praktikanter til vores kontor i Aarhus, opstart august 2016. Som praktikant er du fuldgyldigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenter for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Læs mere