Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Morgenseminar -nov -2016

03.11.2016Peter Vittrup
 

For mere end 100 år siden blev fundamentet lagt for den danske samfundsmodel, hvor mennesker engagerer sig i fællesskaber – for at skabe forandringer. Højskolebevægelsen, andelsbevægelsen, fagbevægelsen og de kirkelige organisationer er alle sammen en del den fortælling. Men hvad sker der, når digitaliseringen rammer vores frivillige fællesskaber?

Læs mere

IMG_2055

28.09.2016
 

Som praktikant er du fuldbyrdigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenterne for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Læs mere

IMG_2023

28.09.2016
 

Som praktikant er du fuldbyrdigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenterne for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Læs mere

Morgenseminar -september

Kom og få inspiration om fremtidens borgerkommunikation, og hvordan du styrker organisationens interne arbejde med sociale medier. På dette morgenseminar inviterer vi indenfor til en kombination af trendoplæg og debat om, hvad arbejdet med sociale medier betyder for de offentlige organisationer, hvor sociale medier i stigende grad er vigtige platforme for at praktisere nærdemokrati og yde borgersevice. Herudover byder morgenseminaret på konkrete, interne arbejdsredskaber til at arbejde med sociale medier.

Læs mere

Uber App

27.06.2016Anders Mogensen
 

I Seismonaut har vi i løbet af foråret samarbejdet med Aarhus Kommune om at finde et grundlag for nye deleøkonomiske modeller, og vi ser frem til at følge processen tæt i det kommende år. Det er en enestående mulighed for at samle erfaringer op, som kan skabe bedre rammer for udvikling i erhvervslivet og flere valgmuligheder for borgerne.

Læs mere

Videndeling

Alle organisationer er afhængige af, at medarbejdere deler, hvad de ved. Men alligvel kan ingen rigtig forklare, hvad videndeling er, og det forsvinder mellem hænderne på en, så snart man forsøger. Her kommer alligevel et bud på hvad og hvordan - fordi det så vigtigt, og fordi de senere års teknologiske udvikling har skabt nye muligheder.

Læs mere

Manto Seismonaut Logoer

02.06.2016
 

Med virkning fra 1. juli 2016 fusionerer Manto A/S og Seismonaut A/S. Vi ønsker at skabe et strategisk og digitalt konsulenthus, hvor vi med vores kombinerede erfaring og indsigt i digitalisering, designtænkning, brugerforståelse, kommunikation og forretningsudvikling kan hjælpe organisationer og virksomheder med at tackle og løse komplekse problemstillinger.

Læs mere

Kulturens -vaerdi

Kultur er dannelse, identitet og de fælles fortællinger, som definerer os som mennesker. Kultur skaber også vækst og udvikling i byer og kommuner. Det har kulturen gjort længe, men den bliver i stigende grad mødt med krav om dokumentation af den værdi den skaber. Og kan man overhovedet det?

Læs mere

Blogindlæg

11.05.2016
 

Det er en fantastisk varm og solrig uge i maj, og rundt om i Aarhus udspiller festivalen Internet Week Denmark sig for nu tredje år i træk. Til daglig sidder jeg som projektassistent på Seismonauts kontor i København, og omend jeg har besøgt en del festivaler, så er jeg i denne forbindelse en ganske uprøvet (og forventningsfuld) festivalgænger. Internet Week Denmark er nemlig en uge fyldt med faglig viden og de nyeste tendenser indenfor teknologi og innovation.

Læs mere

Kunst I Det Offentlige Rum

Hvorfor investerer vi i kunst i det offentlige rum? Grundlæggende for at forskønne og styrke den stedsspecifikke identitet. Kommunerne har dog vidt forskellige tilgange til arbejdet med kunst i det offentlige rum, der kan opsummeres i fire idealtyper.

Læs mere