Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Kulturens -vaerdi

Kultur er dannelse, identitet og de fælles fortællinger, som definerer os som mennesker. Kultur skaber også vækst og udvikling i byer og kommuner. Det har kulturen gjort længe, men den bliver i stigende grad mødt med krav om dokumentation af den værdi den skaber. Og kan man overhovedet det?

Læs mere

Blogindlæg

11.05.2016
 

Det er en fantastisk varm og solrig uge i maj, og rundt om i Aarhus udspiller festivalen Internet Week Denmark sig for nu tredje år i træk. Til daglig sidder jeg som projektassistent på Seismonauts kontor i København, og omend jeg har besøgt en del festivaler, så er jeg i denne forbindelse en ganske uprøvet (og forventningsfuld) festivalgænger. Internet Week Denmark er nemlig en uge fyldt med faglig viden og de nyeste tendenser indenfor teknologi og innovation.

Læs mere

Kunst I Det Offentlige Rum

Hvorfor investerer vi i kunst i det offentlige rum? Grundlæggende for at forskønne og styrke den stedsspecifikke identitet. Kommunerne har dog vidt forskellige tilgange til arbejdet med kunst i det offentlige rum, der kan opsummeres i fire idealtyper.

Læs mere

Det Ufrivillige Indemenneske

Turister med nedsat mobilitet er et overset segment i dansk turisme. Øget opmærksomhed på markedet kan være nøglen til en ny form for design, der inviterer til oplevelser for alle og samtidig giver nye indtjeningsmuligheder.

Læs mere

Mand-sillhuette-oversigt

Social selling er på mange måder at oversætte sælgerens traditionelle arbejde til et digitalt sprog. Det handler om at omdanne sine online forbindelser til reel forretning. Vi giver en grundig introduktion til begrebet, og hvorfor du som b2b-virksomhed bør tænke social selling ind i din salgsstrategi.

Læs mere

Nicolai Mathias - Blogindlæg2

Vi søger to nye praktikanter til vores kontor i Aarhus, opstart august 2016. Som praktikant er du fuldgyldigt medlem af teamet. Dine ideer er ligeså gode som chefens – hvis du har argumenter for dem. Du får indblik i en branche, som stadig er under udvikling, og du får masser af værdifuld viden og erfaring med dig videre.

Læs mere

IMG_3240

Vi søger en ny praktikant til vores kontor i København, opstart august 2016. Den rigtige kandidat er velovervejet, når det gælder metoder og analyser, god til at samarbejde og grundlæggende fascineret af digitale medier og de bagvedliggende sociale mekanismer.

Læs mere

trolls-lille

09.03.2016Stine Larsen
 

Over hver 20. internetbruger identificerer sig som en troll. Det betyder, at du som community manager med stor sandsynlighed kommer til at møde en - hvis det ikke allerede er sket. Bliv klogere på fænomenet trolling og få tips til, hvordan du kan håndtere trolls på sociale medier.

Læs mere

The Missing Link I Dansk Filmturisme

26.02.2016Anna Porse Nielsen
 

Vi har vidst det længe. Film og tv kan være med til at sætte byer, regioner og lande på kortet og tiltrække turister. Jeg kan huske, da jeg i 1992 tog bussen fra Seattle til Snoqualmie, hvor kult-serien Twin Peaks var optaget – bare for at købe et stykke tærte på lige præcis den diner, hvor Agent Cooper havde siddet i serien.

Læs mere

Åh Nej - Ikke Endnu En Evaluering

Der gennemføres rigtig mange evalueringer i dagens Danmark. Men får vi det fulde udbytte ud af alle de evalueringer der gennemføres? Hermed en opfordring til at reflektere over hvad der gør evaluering til et meningsfuldt og værdiskabende redskab.

Læs mere