Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Om Seismonaut

Seismonaut Samtale Closeup2

Seismonaut hjælper virksomheder, organisationer og destinationer med at skabe vækst i en tid hvor driverne er digitale og kreative. Vi udvikler nye ideer, gør eksisterende ideer konkrete og klar til eksekvering, evaluerer og dokumenterer effekter.

Vi udvikler strategier og forretningsmodeller gennem involverende processer, der giver nye kompetencer, samt evaluerer og dokumenterer effekter og potentialer, der skaber stærke beslutningsgrundlag.

Vi ved bl.a. en masse om: 

  • Digital forretnings-, kompetence- og konceptudvikling

  • Kreative brancher og forretningsmodeller

  • Kultur og natur, turisme og oplevelser

  • Netværk, læring og kompetenceudvikling

  • Design thinking, brugerindsigt og involverende processer.

Vigtigst af alt gør vi et grundigt forarbejde, så vi er sikre på, at vores løsninger er tidssvarende og hjælper vores kunder med at vokse. Vi er handlingsorienterede og dedikerede mennesker med stor erfaring og passion for vores felt.

I Seismonaut er vi 25 medarbejdere med kontorer i Aarhus og København, der alle arbejder på tværs af discipliner, brancher og markeder.

I 2013 etablerede vi en ny afdeling, Seismonaut Tourism, der er dedikeret til turismebranchen, hvor vi samler og fokuserer vores mangeårige erfaring og viden om turismeudviklingen. Målet er at levere Danmarks bedste rådgivning omkring fremtidens turisme i Danmark. Du kan læse mere om Seismonaut Tourism på afdelingens website.

Del denne side på: email + facebook + twitter

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for råd, så er Christian klar til at hjælpe.

Kontakt Christian