Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Headstart - et netværk om sociale medier

Headstart -logo -2015

Headstart netværket har eksisteret siden 2009 med et fast fokus på sociale medier og digital forretningsudvikling. I dag rummer netværket over 2.000 medlemmer fra mere end 1.000 forskellige organisationer og virksomheder.  

Professionel platform

Headstart blev startet af Seismonaut og Aarhus Kommune. Dengang var sociale medier et nyt og ukendt marked for de fleste virksomheder herhjemme, og vi ønskede at stille en platform og et mødested til rådighed for videndeling, der kunne skubbe hele feltet i en mere professionnel retning. 

Populære morgenseminarer

Headstart er både et virtuelt og fysisk netværk med størst fokus på vores fire-seks årlige morgenseminarer, der afholdes forskellige steder i Aarhus by, hvor netværket indtil videre holder til. Vores populære morgenseminarer trækker fulde huse, og de emner, vi tager op, afspejler altid de tendenser, vi i Seismonaut ser i forhold til sociale medier og digital forretningsudvikling. 

Hvem er med?

Headstart netværket henvender sig primært til kommunikationsmedarbejdere, digitale forretningsudviklere, community managers, social media managers og selvstændige. Men vi ønsker samtidig også at bygge bro mellem virksomheder og studerende.

Del denne side på: email + facebook + twitter

Tilmeld dig her

Få del i vores viden og redskaber.

Tilmeld dig Headstart