Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Vores kultur og værdier

Seismonaut består af fagligt og personligt engagerede mennesker. Du kan læse mere om vores fælles historie og værdier i Seismonauts kulturbog.

Historien

Seismonaut har siden starten i 2007 hjulpet virksomheder og organisationer med at navigere i det digitale landskab. Vi udvikler nye ideer og puster liv i gamle. Vi skaber strategiske løsninger til virksomheder, og vigtigst af alt gør vi et grundigt forarbejde, så vi er sikre på, at vores løsninger er tidssvarende og hjælper vores kunder med at vokse.

I Seismonaut er vi et hold af medarbejdere med kontorer i Aarhus og København, der alle arbejder på tværs af discipliner, brancher og markeder.

I 2013 etablerede vi en ny afdeling, Seismonaut Tourism, der er dedikeret til turismebranchen, hvor vi samler og fokuserer vores mangeårige erfaring og viden om turismeudviklingen. Målet er at levere Danmarks bedste rådgivning omkring fremtidens turisme i Danmark.

Kulturen

Kulturbogen giver et indblik i Seismonauts historie, den måde vi arbejder på, og de projekter vi arbejder med. Hjertet af Seismonaut er de mennesker, der er ansat, og derfor er det væsentligt for os at bruge lidt tid på at beskrive os selv.

Siderne i kulturbogen er et godt supplement til den rapport, den håndbog, det oplæg, den workshop, den analyse, det foredrag, det kursus eller den rådgivning, du fik som vores kunde, eller som du var med til at lave som vores medarbejder. På den måde får du hele pakken med.

Læs kulturbogen (pdf)

Bliv en del af teamet

Synes du, at vores måde at arbejde og være rådgivere lyder som noget for dig? Så send os endelig en uopfordret ansøgning til info@seismonaut.com.

Del denne side på: email + facebook + twitter

Seismonauts kulturbog giver et levende indblik i historien bag Seismonaut og hvad vi gerne vil stå for som mennesker og virksomhed.

Læs kulturbogen (pdf)