Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Amalie Kjær Kristiansen

Rådgiver
+45 29 89 92 04
akk AT seismonaut DOT com
Amalie Kjær Kristiansen

Amalie er rådgiver i Seismonaut og specialiseret indenfor evaluering og analyse. Hun brænder for solide etnografiske dataindsamlinger for at skabe de bedste brugerinddragende løsninger samt anbefalinger til at ændre praksis.

Baggrund

Amalie er uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Hendes afsæt er et stærkt kvalitativt metodisk og analytisk fundament, som hun kombinerer med kvantitative metoder i hendes arbejde. Ambitionen er at kombinere dybde og bredde. Hun har arbejdet med implementering og administration af udviklingsprojekter og har derfra også erfaringer med projektevalueringer, hvis formål er at skabe forandring og betydning.

Amalie er empatisk, lyttende, analytisk og god til interessenthåndtering i projekter, hvor flere dagsordener og interesser hersker side om side. Hun er altid i øjenhøjde med kunder, samarbejdspartnere og informanter.

Udvalgte projekter

Amalie arbejder med evalueringer, analyser og kortlægninger for en række udvalgte kunder herunder Nordisk Film Fonden, Danske Filminstruktører, Lokale- og Anlægsfonden og Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen. Hun er tilknyttet Seismonauts kontor i København.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Amalie
  1. Amalie er skarp til kvalitative metoder og drives af at finde ud af hvad der egentlig er på spil i komplekse situationer.
  2. Hun er en rejselysten type med finurlige historier fra steder, de færreste har hørt om.
  3. Hun har en stor forkærlighed til glimmer.
 
sociale netværk