Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Anders Mogensen

Direktør
+45 40 30 43 39
abm AT seismonaut DOT com
Anders Mogensen

Anders varetager som administrerende direktør den overordnede ledelse og udvikling af Seismonaut men arbejder også med rådgivning og sparring på strategisk niveau for en række af Seismonauts kunder.  

Baggrund

I turistindustrien betragtes Anders som en af de førende danske eksperter i digital turisme, og han har i de sidste syv år ageret rådgiver for en lang række 

lokale turismeorganisationer, kommuner, såvel som private turistaktører, samt bidraget til strategiprocesser i en række nationale turismeorganisationer heriblandt i Jordan, Libanon og Egypten.

Han er en endvidere en rutineret oplægsholder og med sin store viden, smittende begejstring og lune humor leverer ham lærerige og brugbare perspektiver på den digitale udvikling. Anders er cand.mag i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. 

Udvalgte projekter

Anders har i forbindelse med det sidste præsidentvalg i Nigeria arbejdet med strategisk rådgivning for landets tidligere vicepræsident i forhold til brugen af digitale og mobile medier i valgkampen. 

Endvidere er ydermere involveret i en større Tripadvisor satsning initieret af Visit Aarhus og faciliterer herforuden et netværk for hoteldirektører med fokus på digital forretningsudvikling. 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Anders
  1. Anders startede sin første virksomhed som syv-årig. Hjemmelavede sodavands-is var et stort hit blandt udenlandske gæster der besøgte familiens hjem i Nigeria men en længerevarende strømafbrydelse satte en brat stopper for virksomheden.
  2. Anders fik sin første computer i 1986, det var en brugt Commodore 64 – den originale brune brødkasse med 64 kilobyte RAM og en imponerende lyd og grafik.
  3. BASIC programmerings sproget åbnede en verden af muligheder op og gav Anders et tidligt blik ind i de mange muligheder digitaliseringen senere ville føre med sig.
 
sociale netværk

Twitter:
MrMogensen