Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Andreas Linnet Jessen

Rådgiver
+45 31 15 89 45
alj AT seismonaut DOT com
Andreas Linnet Jessen

Andreas brænder for innovation og forretningsudvikling i krydsfeltet mellem kultur og økonomi. I en årrække har Andreas dyrket sin interesse for, hvordan kreative og kulturelle brancher kan styrke det øvrige erhvervsliv og vice versa.

Andreas har stor erfaring med strategisk policy-udvikling, og har i en årrække rådgivet offentlige myndigheder i Danmark, Norden og EU om udvikling af nye strategier for den kulturelle og kreative sektor.

Andreas har desuden tilrettelagt og faciliteret udviklingsforløb med fokus på entreprenørskab, forretningsudvikling samt investeringsmodning og kapitaltiltrækning for unge virksomheder i de kreative brancher.

Som cand. soc. i Virksomhedsstudier er Andreas fagligt velfunderet i teorier og praksis inden for organisationsudvikling, innovation og forretningsudvikling. Metodisk er Andreas en stærk analytiker med sans for både kvalitative og kvantitative data.

I sin fritid er Andreas musiker og kulturelsker ind til benet. I tilkobling til hans faglige erfaring med offentlige myndigheder og det private erhvervsliv betyder dette, at Andreas kan begå sig naturligt og i øjenhøjde med alle aktører i hele det oplevelsesøkonomiske spektrum.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Andreas
  1. Andreas elsker at udvikle nye ideer og koncepter.
  2. Han har ejet en fiskekutter, indtil den desværre sank i Sydhavnen.
  3. Er en sand generalist. Kan fx navngive forskellige typer af fortovsfliser.
 
sociale netværk