Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Anna Porse Nielsen

Adm. Direktør
+45 50 51 52 25
apn AT seismonaut DOT com
Anna Porse Nielsen

Anna er ekspert i strategisk rådgivning og forretningsudvikling inden for kultur, kreative brancher og turisme i krydsfeltet mellem politik og forretning.

Annas passion for kultur- og oplevelsesøkonomi blev i 2006 til virksomheden Manto, som blev etableret ud fra et ønske om at rendyrke feltet og skabe et specialiseret team. Manto fusionerede med Seismonaut i juli 2016, og her har Anna indtaget rollen som administrerende direktør.

Gennem sin karriere i Rambøll Management, VisitDenmark, Danske Erhverv og Udenrigsministeriet og som uddannet Cand. Scient. Pol. har Anna opbygget stor viden om samspillet mellem oplevelsesøkonomien og nationale, regionale og kommunale udviklingsstrategier og hun har dyb forståelse for den politiske kontekst.

Anna er både en god strategisk sparringspartner og en erfaren proceskonsulent, workshoparrangør og en engageret foredragsholder.

Anna sidder i en række tænketanke, advisory boards og bestyrelser for nationale indsatser, uddannelser, kreative virksomheder og attraktioner.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Anna
  1. Anna elsker at skabe relationer og har et imponerende stort netværk som strækker sig i utallige retninger.
  2. Hun er ukuelig optimist og kan altid se det lyse i tingene.
  3. Er en glad nordjyde trods snart 20 år på stenbroen i København og lange udlandsophold.
 
sociale netværk