Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Anne Dorte Madsen

Seniorrådgiver
+45 21 77 02 34
ad AT seismonaut DOT com
Anne Dorte Madsen

Anne Dorte er seniorrådgiver med fokus på kommunikation, kortlægning, strategiudvikling og at skabe den gode dialog mellem virksomhed, medarbejdere og kunder.

Baggrund

Anne Dorte er en af kontorets stærke go-to personer, når projekter involverer kommunikation - både digitalt og offline. Derfor har hun også ofte en finger med, både når der skal skrives håndbøger og udvikles nyt indhold til en Facebook-side. Desuden har hun fra sit studie og speciale et solidt kendskab til medarbejderes brug af sociale medier - og hvordan man udnytter deres engagement i virksomhedens kommunikationsstrategier. Det er da også Anne Dorte, der sidder bag skærmen, når Seismonauts egen kommunikation skal planlægges og udføres.  

En anden af Anne Dortes specialområder er hendes stærke metodiske tilgang til især kvalitativ research og analyse - hun har således ansvaret for interviews, kortlægninger og personaer i en række af Seismonauts projekter.

Anne Dorte er uddannet Master i Corporate Communication - en kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet. Udover den teoretiske baggrund har hun praktisk erfaring fra et kommunikations- og PR-bureau i Aarhus.

Udvalgte projekter

Anne Dorte har bl.a. arbejdet med:

  • Udvikling og implementering af en social mediestrategi for Internet Week Denmark. Derudover ansvarlig for strukturering, oplæring og koordinering af 30 kommunikationsfrivillige under festivalen. 
  • Målgruppe- og segmentanalyse for Digitaliseringsstyrelsen - en analyse af syv udvalgte målgruppers berøringsflader og kanalvalg, samt anbefalinger til, hvordan Digitaliseringsstyrelsen kan benytte disse til kommunikation omkring Digital Post og digital selvbetjening. 
  • En lang række kurser, workshops og håndbøger omkring fx Facebook, LinkedIn og Instagram. 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Anne Dorte
  1. Anne Dortes brug af sociale medier er massivt - dog primært for at aflure andres ideer, udfordringer, successer og bommerter.
  2. Kreative projekter i hjemmet er lige Anne Dorte - altså indtil de rent faktisk skal udføres. Men sejren i Årets Gækkebrev i 7. klasse tæller vel stadig for et eller andet?
  3. Varme drikke er et nej tak fra Anne Dorte - juice og vand smager jo meget bedre!
 
sociale netværk