Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Camilla Swartz

Rådgiver (på barsel)
+45 30 13 52 57
cs AT seismonaut DOT com
Camilla Swartz

Camilla er rådgiver med særligt fokus på community management og strategisk indholdsplanlægning. Hun brænder for strategisk brug af digital kommunikation, som binder organisationer og deres brugere tættere sammen. 

Baggrund

Camilla læser Engelsk og Kommunikation ved Aarhus Universitet. Med sig fra sit studie har hun en faglig baggrund i strategisk kommunikation, kampagneplanlægning og digital kommunikation. Tidligere har hun været ansat hos DR som community manager for det innovative crowdsourcing projekt DR Partisan. Camilla er vild med at prøve nye sociale medier af for at holde sig opdateret på nye trends og for at kunne matche kunders behov bedst muligt.

Udvalgte projekter

Camilla har været tovholder på Seismonauts Community Conference 2013, hvor hun stod for kommunikationen samt det praktiske. Derudover er hun community manager på Headstart og er med til at planlægge events. Hun assisterer på forskellige andre projekter, blandt andet har hun været med til at evaluere Folkekirken.dk's web-tv, skrevet et kapitel om Facebook til en håndbog og senest har hun prøvet kræfter med projektleder-rollen i et projekt, hvor en hotelkæde skulle markedsføre et ferietilbud på Facebook. 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Camilla
  1. Fodbold, håndbold og andre former for sport kan få Camilla helt op i det røde felt. Faktisk er hun i det hele taget en rigtig dårlig taber.
  2. Mens Camilla boede i London faldt hun pladask for Twitter, som hun nu troligt bruger dagligt. Og som hun synes alle andre også burde bruge.
  3. Camilla har en evig trang til at rejse og planlægger altid den næste rejse, selvom hun ingen penge har.
 
sociale netværk