Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Christa Brønd

Teamleder og etnolog
+45 50 58 30 35
cbr AT seismonaut DOT com
Christa Brønd

Christa er etnolog og brænder for etnografisk dataindsamling, fordi hun tror på, at de kvalitative indsigter, giver de bedste forudsætninger for forandring og ændret praksis.

Christa er ekspert i at omsætte kvalitative og kvantitative indsigter til konkrete anbefalinger, som kunder kan agere på baggrund af og hun er altid fokuseret på, hvordan projekter, analyser og strategier forankres hos dem, der skal arbejde med den videre implementering. Christa har gennem en årrække beskæftiget sig med behovs- og kompetenceanalyser inden for Hotel- og Restaurationsbranchen, og har her haft stor fokus på at sikre fokus på sammenhængen mellem på den ene side virksomhedenes behov og på den anden side medarbejdernes kompetencer.

Med sine etnologiske rødder solidt plantet i den danske kulturhistorie og kulturarv, bruger hun ofte sin erfaring og viden inden for attraktions- og museumsverden, hvor hun arbejder for at styrke og opkvalificere det danske kulturlandskab.

Christa arbejder altid dybt engageret og er god til at lede processer og projekter, hvor en bred interessentkreds skal finde fælles fodslag omkring et projekt.

Christa har været en del af Manto (Nu: Seismonaut) siden 2007 og har tidligere været ansat hos Rambøll Management, Københavns Museum og Nationalmuseet.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Christa
  1. Startede skolebladet på Odense Friskole tilbage i 90’erne og ville egentlig være journalist, men besluttede at etnologerne var bedre til interviews.
  2. Kan blive nærmest lykkelig, når hun er i felten.
  3. Elsker at bade i havet og cykler altid rundt med sin badedragt i cykelkurven.
 
sociale netværk