Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Christian Schwarz Lausten

Direktør
+45 23 62 09 89
csl AT seismonaut DOT com
Christian Schwarz Lausten

Med mere end 10 års arbejdserfaring i krydsfeltet mellem innovation og nye teknologier, er Christian en af Danmarks førende eksperter omkring den digitale udvikling. Han taler, skriver, underviser og hjælper Seismonauts kunder med at forstå hvilken vej de digitale vinde blæser.

Baggrund

Christian er cand. mag. i informationsvidenskab, og før han stiftede Seismonaut, var han videnschef i Innovation Lab med ansvar for indsamling og strukturering af nye trends, tendenser og viden om fremtidens teknologi.

Han har mange års erfaring som rådgiver omkring innovation, sociale medier, ungdomskultur og digital kommunikation. Han benyttes ofte som ekspert i medierne og er en meget efterspurgt foredragsholder og kursusleder.

Han har holdt foredrag på konferencer som Interaktivt TV, Journalisternes FagFestival, DR RadioDays, Redaktørernes Døgn og SXSW i USA. Dertil kommer en lang række virksomheder og organisationer som Grønlands Landsstyre, Videnskabsministeriet, IT- og Telestyrelsen, Masterfoods, Vestas, DR, VisitDenmark, Gyldendal, Hewlett Packard, Radiometer, Rockwool, B&O, Kulturarvsstyrelsen, PostDanmark, TDC, PBS, Mandag Morgen, GN Resound, Oticon og en række forskellige VL-grupper.

Af andre ting kan bl.a. nævnes, at han fornylig har været med i juryen i Videnskabsministeriets konkurrence "Offentlige Data i Spil". Han er bestyrelsesmedlem i Center for Digital Pædagogik og derudover mentor og i advisory boardet for en række iværksætter-virksomheder.

Udvalgte projekter

Christian har været involveret i at hjælpe Digitaliseringsstyrelsen med at pejle en mobilstrategi for for det offentlige Danmark i den rigtige retning. Derudover har han også hjulpet Naturstyrelsen med lanceringen af en online idéplatform, hvor alle kunne bidrage til at skabe Danmarks første friluftspolitik. 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Christian
  1. Skønt han dømmer det trykte magasin ude på 10 års sigt, abonnerer han på mere end 9 forskellige af slagsen.
  2. Får stadig nostalgiske ticks ved tanken om modemlyde og internettets forløber, BBS'erne, hvor online-fascinationen blev grundlagt.
  3. Savner i den grad et bordtennisbord på kontoret (han er gammel bymester i verdens hurtigste spil)
 
sociale netværk

Skype:
Chrismonaut

Twitter:
unwiredchris

Slideshare:
christianlausten

LinkedIn:
Christian Schwarz Lausten

Blog:
unwired.dk