Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Frederik Arve

Projektassistent
+45 22 66 61 76
fa AT seismonaut DOT com
Frederik Arve

Baggrund

Frederik er projektmedarbejder med særlig fokus på digital strategiudvikling, marketing og digitale medier. Hans primære opgaver består af research, analyse, konceptudvikling, tilrettelæggelse og udarbejdelse af strategiske løsninger til en bred vifte af Seismonauts kunder.

Frederik er fra Aarhus Universitet, hvor han læser en Master of Science in Business Administration and Marketing Management. Han har en bred viden indenfor det erhvervsøkonomiske felt samt de forskellige grene af marketing. Han har gennem sin uddannelse og erhvervserfaring udviklet et stærkt analytisk mindset, samt evnen til at omsætte forretningsmæssige problemstillinger til brugbare resultater.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Frederik
  1. Man kan roligt sige, at Frederik er en dumdristig person. Han elsker at udfordre sig selv, og det gælder både over og under vand! Om vinteren suser han ned af skiløjperne, og om sommeren dykker han i alverdens dyreliv under vand.
  2. Frederik elsker at rejse, se verden, opleve nye kulturer og møde mennesker. Han lever i stor stil efter vores berømte HC. Andersens vise ord “At rejse er at leve”.
  3. Frederik er også lidt af digital nørd! Teknologi, gadgets og nye apps er nemlig det bedste, han ved.
 
sociale netværk

LinkedIn:
Frederik Arve