Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Helle Nysted Andersen

Seniorrådgiver
+45 40 28 44 57
hna AT seismonaut DOT com
Helle Nysted Andersen

Helle har specialiseret sig i strategisk og udviklingsorienteret rådgivning inden for den kulturelle og kreative sektor. Hun har erfaring med rådgivning af særligt myndigheder, fonde samt turist- og kulturinstitutioner med fokus på værdiskabelse, strategi og forretningsudvikling.

Helle er uddannet etnolog og proceskonsulent og bidrager ofte med et nuanceret og løsningsorienteret perspektiv på problemstillingen. Hun er god til at identificere og håndtere komplekse faglige problemstillinger, udfordre status quo samt lede projekter med høj grad af kompleksitet, samarbejde og inddragelse. Resultaterne omsætter hun til målrettede og formidlingsvenlige anbefalinger, hvadend produktet er en bæredygtig forretningsplan, et handlingsorienteret inddragelsesforløb eller en langsigtet strategi for holdningsændringer.

Helle driver processer og projekter fra det indledende idéudviklingsstadie til den konkrete og strukturerede projektbeskrivelse og sikrer gennem solid projektledelse tiltagene i mål efterfølgende. Hun er en god kommunikatør og har en intuitiv forståelse i mødet med forskellige mennesker. Derfor er hun også kendt for sin evne til at skabe tillid, varige netværk og stærke relationer.

Helle har en fortid som chefkonsulent i Dansk Bygningsarv A/S og har været hos Manto (nuværende Seismonaut) siden 2014.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Helle
  1. Helle er nysgerrig og god til at få folk til at fortælle om selv de mærkeligste ting.
  2. Hun sang i kirkekor i mange år, men er egentlig også ret glad for tråd.
  3. Kaldes af sin kæreste for Honsy og af en del udlændinge for Hello….eller Helge.
 
sociale netværk