Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Henriette Haagensen Christensen

Projektassistent
+45 53 63 02 99
hc AT seismonaut DOT com
Henriette Haagensen Christensen

Henriette er projektmedarbejder med særlig fokus på kommunikation og brugen af digitale medier. Hendes primære opgaver består af kommunikation, research og udarbejdelse af strategiske løsninger til en bred vifte af Seismonauts kunder.

Henriette studerer Kommunikation og IT på Københavns Universitet og er på sit 6. semester af hendes bacheloruddannelse. Hun har en bred viden indenfor kommunikationsstrategier- og teorier, derudover har hun igennem uddannelsen fået en portion teknisk forståelse med sig, som både kommer til udtryk indenfor interface, interaktionsdesign, brugerinddragelse og en lille knivspids kodning. 

Hun har igennem sin uddannelse og erhvervserfaring udviklet en særlig forståelse for kommunikation gennem digitale medier samt fået en føling af vigtigheden af brugerinddragelse i diverse projekter.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Henriette
  1. Henriette troede, at hun skulle være professionel danser som lille, men livet tog en drejning og efter at være vokset op side om side med de digitale medier, har hun nu fundet en ny passion og levevej.
  2. Henriette bruger meget tid på sociale medier, hvor hun elsker at analysere de sociale mekanismer, vi indgår i.
  3. Henriette kan rigtig godt lide at gå til alle mulige koncerter, hvilket muligvis kommer af, at hun er vokset op på Danmarks Smukkeste Festival, da hun kommer fra Skanderborg.