Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Jacob Quorning

Seniorrådgiver
+45 31 26 39 12
jq AT seismonaut DOT com
Jacob Quorning

Jacob Quorning er seniorrådgiver med et særligt fokus på digital strategi- og forretningsudvikling. Han har arbejdet som rådgiver indenfor det digitale felt de sidste 20 år og har hjulpet både private og offentlige virksomheder med at forbedre deres digitale potentiale.

Baggrund

Jacobs arbejde har ført ham gennem hele værdikæden for udviklingen af digitale produkter og services; fra strategi over kommunikationsanalyse til konkret design og implementering af løsningerne. Han besidder dermed en holistisk forståelse og tilgang i udviklingen af løsninger og kan rådgive på de fleste niveauer lige meget om det er en ny marketingplatform, forandringsprocesser eller udvikling af en ny forretningsmodel.

Jacob har en baggrund fra Historie samt Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har arbejdet med de fleste store private og offentlige virksomheder i Danmark samt internationale brands.

 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om Jacob
  1. Jacob startede sin første internetvirksomhed i 1996 med tre andre medstuderende. Dengang lavede man websites i hånden, brugervenlighed var ikke et anerkendt begreb og CMS var det helt nye dyr i åbenbaringen…
  2. Han lever for at løbe og løber for at leve på trods af, at han næsten altid snakker mere om løb end han faktisk løber. Så hvis man træffer en halvt forpustet mand i røde løbesko lige omkring Vilhelmsborg lidt udenfor Århus, skulle den være god nok
  3. Jacob har en virkelig stor svaghed for P1. Så når han er alene - og for nedrullede gardiner - bruger han en del tid på denne umoderne og “old school” kanal. Fordybelse...ahhh.
 
sociale netværk