Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Johanne Amalie Lodberg

Rådgiver
+45 42 45 27 40
jal AT seismonaut DOT com
Johanne Amalie Lodberg

Johanne er rådgiver med fokus på kortlægning og analyse. Hun er vild med at udforske, hvordan forskellige brugergrupper kommer i spil, når nye koncepter udvikles.

Baggrund

Med en bachelor i Engelsk og kandidat i Informationsvidenskab og Kulturformidling har Johanne en stor viden indenfor kulturforståelse og -formidling. Hun er vild med at lede efter det som stikker ud fra mønsteret og brænder for digitale løsninger, der involverer flere.

Johanne har baggrund i organisationsverdenen, hvor hun arbejder med at facilitere gode oplevelser og træffe strategiske beslutninger. Hun brænder for udvikling af de nye, sjove og spændende idéer og for udviklingsprocesser, der gør dem til virkelighed.

Udvalgte projekter

Johanne arbejder med kortlægning og analyse på blandt andet projekter med DGI, Grundfos og Københavns Kommune. Hun er tilknyttet Seismonauts kontor i København.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Johanne
  1. Som barn var Johanne travlt beskæftiget med “Jazz Jackrabbit” på familiens PC. I dag er hun en bezzerwizzer online eller IRL.
  2. Johanne har stor interesse for alt, hvad der kommer fra USA: NPR, udenrigspolitiske analyser eller chocolate-covered mint oreos - you name it!
  3. Dansk bland-selv-slik vinder dog hver gang.
 
sociale netværk