Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Kristian Holmgaard Bernth

Chefrådgiver
+45 31 13 98 18
kb AT seismonaut DOT com
Kristian Holmgaard Bernth

Kristian er innovatør og analytiker ind til benet. Kristian brænder særligt for at kombinere kvalitative og kvantitative metoder til at give nye perspektiver på værdien og mulighederne i kulturen, oplevelserne og de kreative erhverv.

Med fundament i sin viden om innovation, organisation og økonomi er Kristian ekspert i at analysere komplekse problemstillinger og omsætte analyserne til strategi.

Med en særlig kærlighed for de kreative iværksættere driver Kristian flere af Seismonauts vækstforløb, hvor han får udløb for sin store interesse for forretningsudvikling og innovation ved at styrke iværksætterne og skubbe dem i retning af vækst og økonomisk bæredygtighed.

Kristian har et kreativt indre og bruger det i processer og workshops til at lave inddragende og engagerende aktiviteter, der aktiverer deltagerens ekspertise og meninger.

Kristian er uddannet i økonomi og politik ved Copenhagen Business School og har taget sin master i Organisational Innovation and Entrepreneurship. Tidligere har han været ansat i Forsknings- og Innovationsstyrelsen.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Kristian
  1. Kristian kan få alt til at handle om, hvordan din strategi og forretningsmodel hænger sammen.
  2. Er både kreativ og kvant-knuser. Det ene øjeblik tegner han værditilbud, det næste er han begravet i excel.
  3. Var nok blevet revy-skuespiller eller musicalsanger i et andet liv
 
sociale netværk