Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Lisa Ingemann Simonsen

Chefrådgiver (på barsel)
+45 28 55 14 55
ls AT seismonaut DOT com
Lisa Ingemann Simonsen

Lisa er chefrådgiver og leder af Seismonaut Tourism med særligt fokus på udvikling af strategier for turisterhvervet og destinationer.

Baggrund

Lisa står for den daglige ledelse og udvikling af Seismonauts turismeafdeling, Seismonaut Tourism. Som rådgiver og projektleder er Lisa metodisk stærk og har en stor praktisk erfaring i at udvikle og gennemføre processer, der fører til værdiskabende og operationaliserbare strategier for turisterhveret.

Lisa er uddannet Cand. it i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet ved et af Danmarks førende webbureauer Co3.

Udvalgte projekter

Lisa har arbejdet med:

 • Udviklingen af en digital strategi for én af Danmarks største turistdestinationer, Destination Ringkøbing Fjord. Strategien skal repositionere destinationen i det nye digitale paradigme, hvor brugeren i højere grad har taget styringen over ferievalg og booking.
 • Udvikling af effektmålingsdesign for VisitAarhus’ TripAdvisor-indsats.
 • Foranlayse til turismestrategi for Nordfyns Kommune med fokus på afdækning af attraktionsværdi og udarbejdelse af personaer for området målgrupper.
 • Afvikling af kursusrække for turistaktører i Region Midtjylland i forløbet Digital Vækst 2013 for Erhvervsturismeakademiet.

Andet:

 • Foredrag om “Nutiden digitale turist”, “Turisme og sociale medier” samt “Turisme og attraktioner - Digital tilstedeværelse og oplevelsesdesign”
 • Kortlægninger af områders attraktionsværdi og målgrupper
 • Workshops og sparring omkring digital destinationsudvikling
 • Kompetenceudvikling af turistaktører og destinationer omkring digitale og sociale medier

 

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om Lisa
 1. For Lisa er livets store udfordring at balancere en chokoladeafhængighed med en dertil passende kalorieforbrænding.
 2. Lisa elsker at afprøve nye rejsetendenser på sine ferier – derfor ender der ofte personlige rejsefortællinger og feriebilleder i Lisas foredrag.
 3. Dyrker moderate motionsformer så som badminton, bordfodbold og dans til firmafesterne.
 
sociale netværk

Twitter:
lisaingemann

LinkedIn:
lisaingemann