Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Maria Schwarz

Teamleder (på barsel)
+45 20 89 55 10
ms AT seismonaut DOT com
Maria Schwarz

Maria er chefrådgiver hos Seismonaut. Hun har i flere år arbejdet med brugercentrerede innovationsprocesser og socio-etnografiske kortlægninger. Herudover udvikler hun indholds- og deltagelsesstrategier på sociale medieplatforme.

Baggrund

Maria arbejder med at designe processer og kortlægninger, som er forudsætningen for at skabe projekter med nye medier, der rammer plet. Hun er en dygtig analytiker og god til at identificere og opdyrke muligheder, både hos mennesker og organisationer. Hun har specialiseret sig i, hvordan man skaber oplevelser og indhold, der får folk til at deltage og engagere sig online, hvilket hun ligeledes holder foredrag og workshop om.

Maria har en tværfaglig baggrund og erfaringer fra mange forskellige områder. Et af de områder er teaterverdenen. Evner og erfaringer herfra smeltes sammen i hendes arbejde med at udvikle nye, brugercentrerede research metoder.

Maria har en BA fra Aarhus Universitet i hhv. Æstetik og Kultur, samt Design og Designprocesser, samt en MA i Innovation Management fra Central Saint Martins College i London.

Udvalgte projekter

Maria har blandt andet:

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Maria
  1. Tre ting Maria ville medbringe på en øde ø: post-its, løbesko og kamera (og gemt i inderlommen en kop kaffe og et stykke lakrids).
  2. Maria er altid på jagt efter, hvad der gør oplevelser gode og elsker middage i godt selskab og alt hvad der minder om skattejagt - geocaching FTW.
  3. Hun elsker at synge, snorkle og opleve kunst dog ikke nødvendigvis på samme tid.
 
sociale netværk

Twitter:
mariaschwarz

LinkedIn:
Maria Schwarz