Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Mette Marcussen

Mette Marcussen
+45 22 65 50 51
mm AT seismonaut DOT com
Mette Marcussen

Mette er seniorrådgiver i Seismonaut - bidt af gode oplevelser og skarpt fokuseret på at skabe en reel værdi for de mennesker, hun møder på sin vej.

Med en baggrund i bl.a. Shareplay og Mindjumpers spænder hendes erfaringer bredt. Fra content produktion, strategiarbejde og konceptudvikling i det digitale landskab til planlægning, koordinering, markedsføring og eksekvering af events i offline-modus. Endvidere har Mette god indsigt i de kreative digitale brancher, og hun ved, hvad det vil sige at arbejde med større kommercielle brands.

Mette er uddannet cand.soc i erhvervsøkonomi med dramaturgi som sidefag fra Aarhus Universitet. En noget atypisk kombi, som har været med til at føde ind i hendes meget tværfaglige mindset. Mette er tilknyttet Seismonauts kontor i København.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Mette
  1. Klovnenæsen er et tilbagevendende element i Mettes karriere - det mest atypiske sted, den dog til dato er dukket op, er nok i det simuleringsspil, hun skabte i forbindelse med hendes speciale ved Institut for Økonomi.
  2. Mette har en veludviklet lattermuskel, som trænes på daglig basis. Hendes støjintensive og spontane latter har dog før fået det mest rolige spædbarn til at bryde ud i gråd af ren og skær overraskelse.
  3. Desuden kan Mette prale af at være indehaver af to hvide cykler med navnene Fnug og Rusty samt en ukulele, der hedder John.
 
sociale netværk

Twitter:
MetteMmm

LinkedIn:
Mette Marcussen