Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Michael Radmer Johannisson

Seniorrådgiver
+45 31 25 38 50
mrj AT seismonaut DOT com
Michael Radmer Johannisson

Michael har i en årrække navigeret i spændingsfeltet mellem kultur, entreprenørskab og økonomi.

Med et ben i samfundsvidenskabens teorier og metoder og det andet i den oplevelsesøkonomiske virkelighed, hvor han trækker på erfaring fra jobs i musikbranchen, egen virksomhed og som professionel musiker, har han en indgående forståelse og indsigt i at kombinere det kreative med forretning.

Han tror på potentialet i at få forskelligheder til at mødes og gøre det på en måde, så det skaber mest mulig mening og værdi for alle involverede i processen. Han kender således til udfordringerne ved at indgå i tværfaglige og tværorganisatoriske sammenhænge og projekter, og hvordan de skal håndteres.

Michael er en dygtig facilitator, som møder folk i øjenhøjde kombineret med et skarpt analytisk og strategisk blik.

Michael er uddannet cand.soc i Virksomhedsstudier og Performance-design fra Roskilde Universitet og har tidligere haft egen virksomhed, samt været ansat i Tigerspring.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting
om Michael
  1. Michael elsker at bidrage til udvikling af nye ideer, intiativer og projekter. Det sker gennem forretningsudviklingforløb, dybdegående analyser eller evalueringer, hvor han typisk slår sine folder.
  2. Siden han i 2. klasse startede med at spille guitar og opdagede The Beatles (på kassettebånd), har hans hjerte banket for musik. Det er siden blevet til en enkelt plade med bandet Jupiter Day og et utal af koncerter. I dag hænger guitarerne dog mest i kælderen og kassettebåndene er skiftet ud med en stadig voksende vinylsamling.
  3. Michael er glad for mad – ikke mindst at lave mad og han sætter stor særlig pris på trylle med grøntsagerne fra families fire hjemmedyrkede højbede.
 
sociale netværk