Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Nicklas Hilding Andersen

Projektassistent
+45 31 61 12 60
nha AT seismonaut DOT com
Nicklas Hilding Andersen

Nicklas er projektassistent med fokus på at skabe kreativ og kritisk kulturanalyse gennem sikker og valid argumentation. Han interesserer sig for den menneskelige omstillingsparathed, som kulturanalysen påkræver. Han nyder derfor både at samle data i felten, såvel som at deltage i design og løbende tilpasning af projekternes metodeapparater.

Baggrund

Nicklas er i gang med kandidaten, Applied Cultural Analysis, ved Københavns Universitet. Her arbejder han kritisk med antropologiens og etnografiens mange metoder og teorier. Dette gør han på et bredt teoretisk fundament fra hans bachelor i Filosofi fra Aarhus Universitet. Med det teoretiske blik fra filosofien, samt det anvendte kulturanalytiske greb fra kandidaten, er han i stand til at gå kritisk ind i de opgaver, der stilles ham, og hele tiden sikre det underliggende fundament. Hos Seismonaut har Nicklas’ arbejdsopgaver været alt fra problemløsning i opstartsfaser til dataindsamling samt deltagelse i analyseworkshops og afrapportering, i både større analyser og kortlægninger.  

Erfaringer

Nicklas har tidligere arbejdet på tværfaglige projekter af forskellig art. Alt fra at have lavet en bred og åben analyse af de svindende tal for cyklende børn, udført for Dansk Cyklistforbund til at have ydet bistand for en arkitektvirksomhed i udviklingen af nye muligheder for midlertidige boligformer til flygtningefamilier. Desuden har han både praktisk og teoretisk erfaring med at bruge filmmediet som analytisk redskab inden for antropologien, både hvad angår optagelse, klipning samt redigering af billede og lyd.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Nicklas
  1. Nicklas er vild med at oversætte komplekst materiale, så det bliver nemmere at forstå.
  2. Elsker farvekoder og systemer (har måske lidt OCD), hvilket er et ganske godt værktøj til databehandling.
  3. På fridage har han gerne gang i heldagsprojekter i køkkenet med surdej og bagesten.
 
sociale netværk