Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Nina Brink Katz

Projektassistent
+45 28 24 12 66
nbk AT seismonaut DOT com
Nina Brink Katz

Nina er projektassistent med fokus på det kulturelle samspil mellem mennesker og teknologi. Hun interesserer sig for brugerinddragelse og hvordan antropologiske metoder kan anvendes til at undersøge fænomener på nettet.

Baggrund

Nina er i gang med kandidatuddannelsen Tekno-Antropologi på Aalborg Universitet i København. Hun har ligeledes en bachelor i Tekno-Antropologi. Med denne baggrund har hun et bredt kendskab til kvalitative metoder, som hun finder interessante at anvende i undersøgelse af alverdens teknologier. Det er da også research og kvalitativ analyse, der er fokus for Ninas arbejdsopgaver hos Seismonaut.

Erfaringer

Nina har gennem sit studie bl.a. lavet projekter i samarbejde med Coloplast om, hvordan forskellige patientgrupper anvender diverse sociale medier til at dele erfaringer og skabe online fællesskaber, samt hvordan den viden kan anvendes senere hen i medicinsk produktudvikling. Derudover har Nina både lavet feltarbejde i Kolkata, Indien og Brighton, England, hvor hun har været involveret i projekter med fokus på brugerinddragelse.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om
Nina
  1. Nina har en forkærlighed for blåt slik: Jo mere syntetisk det ser ud, jo bedre.
  2. Hun elsker amerikanske comedy-podcasts, især dem som kan få hende til at grine højlydt, mens hun cykler gennem de københavnske gader.
  3. Nina kan let få timer til at gå med at nørde musik på YouTube, da hun elsker at få den visuelle oplevelse af musikken med.
 
sociale netværk