Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Pia Westergaard

Administrativ koordinator
+45 61 33 79 00
pw AT seismonaut DOT com
Pia Westergaard

Pia er administrativ koordinator og har primært fokus på den daglige drift af kontoret. Internt varetager hun de mange administrative og praktiske opgaver i forbindelse med projekter og kundearrangementer i huset.

Baggrund

Pia er uddannet grafonom i grafisk teknik og økonomi fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX) i København og har i flere år arbejdet med design og salg af unikke emballageløsninger.
Sidenhen har Pia suppleret med en HR-uddannelse på Ledelsesakademiet i Aarhus og har samtidig flere års praktisk erfaring med HR, herunder rekruttering og headhunting af ledere, specialister og nøglepersoner.
 

Udvalgte opgaver

Pia forsøger at have overblikket over alle igangværende projekter og er ligeledes kontaktperson for husets leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

I kraft af sin uddannelse og brede erfaring fra forskellige brancher indgår Pia i mange forskellige sammenhænge hos Seismonaut.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om Pia
  1. Pia elsker en god kop kaffe og er altid på jagt efter nye leverandører af lækkert glutenfrit bagværk.
  2. Pia har en kunstner i maven, så en del af fritiden bruges ved staffeliet, og hun udstiller gerne sin kunstværker, hvis muligheden byder sig.
  3. Pia drømmer konstant om nye rejseoplevelser for hele familien. Bedste rejseoplevelser indtil nu er Los Angeles, Gran Canyon, Key West, Sct. Thomas og Sct. Croix.
 
sociale netværk