Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Stine Larsen

Rådgiver
+45 30 51 77 91
sl AT seismonaut DOT com
Stine Larsen

Stine er rådgiver med fokus på strategiudvikling, kommunikation og sociale medier. Hun er stor fortaler for en brugercentret tilgang og holder skarpt øje med digitale tendenser. 

Baggrund

Stine er uddannet cand. IT fra Interaktive Digitale Medier på Aalborg Universitet. Med sig har hun en baggrund i kommunikation, digital konceptudvikling og brugerforståelse og er en grundig og effektiv researcher med blik for detaljen

I Stines øjne skal digitale løsninger skabe værdi for brugeren for at fungere i praksis, og hun har brugt sin baggrund på at udvikle en række koncepter til organisationer, hvor teoretiske og metodiske værktøjer er blevet anvendt til kreativ udnyttelse af det digitale mediepotentiale. 

Udvalgte projekter

Stine har været med til at udvikle en række håndbøger og magasiner for Seismonaut bl.a.

Desuden arbejder Stine på forskellige projekter i Seismonaut -  blandt andre More Creative, hvor hun har har været med til at udvikle kommunikationstrategien og pt. eksekverer den eksterne kommunikation. Hun varetager også community management på Seismonauts egne kanaler og arbejder med forretningsudvikling og social mediestrategier for organisationer og virksomheder.

Del denne side på: email + facebook + twitter

ting om Stine
  1. Stine elsker den teknologiske udvikling og de mange muligheder, den giver. Lige nu tracker hun grundigt skridt, kalorieforbrug, søvn og puls med sit Fitbit.
  2. Opvæksten på landet i Nordjylland betyder, at Stine havde lært at køre rendegraver inden sin 10 års fødselsdag.
  3. Stine elsker internethumor med alle de GIFs, memes og trends, der hører til. Derfor er en af de mest brugte apps på hendes telefon community'et 9gag.
 
sociale netværk