Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Sådan arbejder vi

Alle kan få ideer. Udfordringen er at vælge de rigtige og udforme koncepterne på en måde, der giver mening i forhold til de mennesker, der sidder i den anden ende. Det er derfor vi i Seismonaut altid arbejder brugercentreret, med udgangspunkt i den faktiske virkelighed. 

Alle opgaver og kunders organisationer er unikke, men vi har gennem årene haft stor succes med denne model, der tager højde for forandringer og uforudsete hændelser - præcis som virkeligheden nu engang har det med at opføre sig.

mapcreateshapebuild-small-sanspadding

Map Opportunities

Innovation starter ved at tage udgangspunkt i verden. Hvem er det, vi vil hjælpe? Hvordan skal det gøre en forskel i deres hverdag? Mulighederne viser sig, når vi dykker ned og søger en reel forståelse for den virkelighed vi vil forandre. En kortlægning med brugeren i centrum skaber empati og synliggør mulige løsninger.

Create Ideas

Undersøgelsen bruges som udgangspunkt for en omfattende idégenerering. Den opnåede indsigt bruges til at udvælge de bedste ideer.

Shape Concepts

Ideerne konceptualiseres og der udarbejdes strategier for implementeringen med fokus på scenarier, forretningsmodeller og brugeroplevelser.

Build Solution

Konceptet bygges i form af modeller, prototyper og færdige produkter med en direkte sammenhæng tilbage til undersøgelsens forståelse for brugeren.

Del denne side på: email + facebook + twitter

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for råd, så er Christian klar til at hjælpe.

Kontakt Christian