Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider
3 platforme til booking af oplevelsesprodukter

Booking af oplevelsesprodukter inden for turismen er under eksplosiv udvikling og har været det de seneste år. Der nogle forskellige platforme, som du bør kende.

Læs mere
Hent Eventmagasinet – gratis

Magasinet indeholder spændende artikler og inspiration til at arbejde med events som platforme for samarbejde og udvikling.

Læs mere
Radisson Blu Hotel har succes med LinkedIn som salgsredskab

På kort tid efter et kursus i LinkedIn sikrede salgsafdelingen fra Radisson Blu sig en ordre på en hel konferencedag for 50 mødedeltagere – men ikke som et traditionelt salg.

Læs mere

Seismonaut Tourism er et strategisk konsulenthus, der er specialiseret i turisme. Vi udvikler turismevirksomheder – store som små – og hjælper med at skærpe alt fra den overordnede strategi og de digitale kompetencer til vækst- og forretningsmodeller.

Seismonaut er fusionen af Seismonaut A/S og Manto A/S pr. 1/7 2016.

Destinationsudvikling  Digital turisme  Events som udviklingsplatform  Kurser og kompetenceudvikling 

Nyt fra Seismonaut Tourism

Gratis morgenseminar: Digitale turismetrends 2017 –  få et digitalt forspring i det nye år

Blogindlæg  Nu har du og din turismeorganisation chancen for at få et digitalt forspring i 2017. Kom og få inspiration til årets digitale indsatser og de mest centrale digitale trends.

Ny rapport fra Det Nationale Turismeforum og os: Digitalisering i Turismeerhvervet

Blogindlæg  Et af de større projekter, vi har arbejdet med i år, er rapporten Digitalisering af Turismeerhvervet, som blev udviklet sammen med Det Nationale Turismeforum. Rapporten er i dag blevet offentligtgjort af Erhvervs- og Vækstministeriet, hvis vækststrategi fra 2016 bl.a. bygger på dele af rapporten.

Velkommen til det nye Seismonaut Tourism

Nyhed  Seismonaut er fusioneret med Manto. Det betyder at nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for forretnings-, erhvervs- og destinationsudvikling nu er samlet i et team.

Seismonaut Tourism forstår turismebranchens udfordringer og vilkår, er gode samarbejdspartnere og leverer et topprofessionelt resultat.

Stine M. Pedersen, sekretariatsleder, Dansk Turismefremme