Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Blog

Morgenseminar: Tursimetrends

21.12.2016
 

Nu har du og din turismeorganisation chancen for at få et digitalt forspring i 2017. Kom og få inspiration til årets digitale indsatser og de mest centrale digitale trends.

Læs mere

Rapport , Erhvervs - Og Vækstministeriet Blog

19.12.2016
 

Et af de større projekter, vi har arbejdet med i år, er rapporten Digitalisering af Turismeerhvervet, som blev udviklet sammen med Det Nationale Turismeforum. Rapporten er i dag blevet offentligtgjort af Erhvervs- og Vækstministeriet, hvis vækststrategi fra 2016 bl.a. bygger på dele af rapporten.

Læs mere

02.11.2016
 

Seismonaut er fusioneret med Manto. Det betyder at nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for forretnings-, erhvervs- og destinationsudvikling nu er samlet i et team.

Læs mere

3-bookingplatform -2

Booking af oplevelsesprodukter inden for turismen er under eksplosiv udvikling og har været det de seneste år. Ud over Danmarks egne bookingplatforme, er der nogle internationale platforme, som er vigtige for destinationer og turismeaktører at have kendskab til og træffe beslutning om, hvorvidt de skal bruges til at løfte salget af destinations oplevelsesprodukter. Her får du 3 tips til internationale bookingplatforme for oplevelsesprodukter.

Læs mere

Morgenseminar , Blog

09.03.2016
 

Gratis morgenseminar om værtskab - sæt gæstens oplevelse i centrum, fysisk og digitalt. Morgenseminaret sætter fokus på den moderne gæst, og hvordan vi skal give gæsten gode oplevelser med en ambitøs tilgang til værtskab. Vi giver konkrete forslag til, hvordan din virksomhed kan arbejde strategisk med det ambitøse værtsskab.

Læs mere

Eventkonference - mobiltelefon

Fra mindre master classes til større konferencer - events er en indbygget del af Daniels arbejde som senioranalytiker. Eventmagasinet har mødt ham til en snak om de muligheder, digitale medier rummer for events.

Læs mere

23.12.2015
 

Seismonaut Tourism holder lukket mellem jul og nytår og tjekker hverken mail eller telefon. Vi er tilbage igen d. 4. januar, og vil svare tilbage på eventuelle henvendelser hurtigst muligt.

Læs mere

Eventmagasinet

Eventmagasinet indeholder spændende artikler og inspiration til at arbejde med events som platforme for samarbejde og udvikling i kommuner og byer.

Læs mere

Content -camp

Den 1. og 2. marts 2016 afholder Digital Tourism Think Tank Digital Tourism Content Campus på fantastiske Færøerne. På campen får du praktisk erfaring fra førende indholdsspecialister og inspiration til at skabe indhold på platforme, som kan tiltrække flere turister.

Læs mere

Tripadvisor -kursus -640

Få indblik i hvordan din virksomhed kan bruge TripAdvisor til at tiltrække flere gæster og forbedre din placering på verdens største anmeldelsesplatform.

Læs mere

Forrige side